IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Cadillac ще атакува Китай с дълга база на ATS

Американците искат да се конкурират с удължените версии на германските седани, които са хит в страната

14:50 | 30.01.14 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	Cadillac ATS. <em>Снимка: Cadillac</em></p>

Cadillac ATS. Снимка: Cadillac

Набиращият все по-голяма популярност в Китай сегмент на премиум седани с удължена база съвсем скоро ще се увеличи и със сериозен играч от Северна Америка, твърди Carnewschina.

В Cadillac са на мнение, че версия с удължено междуосие на техния ATS успешно би се преборила за клиенти на най-големия автомобилен пазар в света.

За целта инженерите на американския производител смятат да увеличат разстоянието между двете оси със 100 мм и така то да достигне 2875 мм. Моделът ще се предлага с бензинов 2,5-литров мотор с мощност 205 к.с. и с V6, отново на бензин, с обем 3,6 литра, предлагащ 325 к.с.

За разлика от стандартната версия, която се произвежда в завода в Ласинг (САЩ), тази за Китай ще се сглобява от съвместното предприятие Shanghai-GM. Цените на конкурента на 3-Series L ще стартират от 45 500 щатски долара. При стандартния Cadillac ATS сумите започват от 33 900 долара.

Още автомобилни новини четете в Automedia.bg

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 03:37 | 25.08.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Новини виж още

Коментари

Финанси виж още