IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Porsche разкри шпионски снимки на Macan

Малкият Cayenne се качва на поточните линии през декември

12:00 | 18.10.13 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	Снимка: Porsche</p>

Снимка: Porsche

Спортната марка Porsche разпространи официални "шпионски" снимки на своя втори проходим модел Macan. Кадрите са направени по време на предварителен тест драйв на модела в САЩ.

По-рано снимки от теста публикува британското издание Autocar, като съобщи, че при пазарната си премиера моделът ще предлага избор от три двигателя.

Сега информацията се потвърждава, агрегатите са 3.0-литров с шест цилиндъра (340 к.с.), 3.6-литров с шест цилиндъра (400 к.с.) и отново 3.0-литров с шест цилиндъра, но дизелов.

На по-късен етап Macan ще получи и 4-цилиндрови бензинови и дизелови мотори с обем 2.0 литра, развиващи съответно 230 и 180 к.с.

Задвижването към четирите колела при Porsche Macan е с диференциал Torsen, а на борда присъстват още система "старт-стоп" и електромеханично управление на волана. Скоростните кутии са две - 6-степенна механична или 7-степенен "робот" с двойно сцепление.

Що се отнася до дизайна на Porsche Macan, той изглежда много сходен с този, който познаваме от по-големия Cayenne. Новият модел изглежда почти завършен, но при по-внимателно вглеждане се вижда, че някои елементи, като задните и предните светлини, все още носят лака маскировка. Интериорът пък е покрит с тежка дегизировка, като ще бъде разкрит по време на премиерата.

Macan ще бъде представен на автосалона в Лос Анджелис през ноември. Производството му ще стартира месец по-късно, а за цените се твърди, че стартират от 52 000 долара.

Още снимки вижте в Automedia.bg
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 00:12 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Новини виж още

Коментари

Финанси виж още