IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нова версия на Subaru Outback излиза в Австралия

Тя се отличава с по-груба визия и е предназначена за селските и планински пътища

12:29 | 18.09.13 г.
Автор - снимка
Автор
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: Subaru</em></p>

Снимка: Subaru

Японската компания Subaru показа нова версия на своя модел Outback. Тя е предназначена за по-тежки терени като ще се предлага единствено на пазара в Австралия.

Сравнен с европейските и американските версии, австралийският Outback се отличава с по-груба, спортна визия. Новостите се изразяват в допълнителните предпазни елементи по каросерията, релсите на покрива, тонираните фарове, боядисаните в тъмно сиво джанти, различната решетка на радиатора и др. Промени по окачването или по двигателя и трансмисията не са правени. 

Управляващият директор на Subaru Australia Ник Сийнър уточни, че моделът е създаден според изискванията на клиентите, като заяви: "Получихме обратна връзка от нашите клиенти, които ни споделиха, че искат Outback с по-добра защита на тялото и по-спортна визия. Вслушахме се в съветите им и създадохме усъвършенстван Outback. Сега моделът е още по-добро решение за селските или планински пътища, където качествата му са особено полезни и ценени".

Директорът допълни, че при новата версия са вложени подобрения на стойност около 2500 долара, но цената на модела спрямо старата модификация ще бъде увеличена със само 500 долара. А това означава, че базовата версия за местния пазар Outback 2.5i CVT ще се предлага срещу 38 990 долара, докато топ моделът Outback 3.6R ще струва 57 990 долара. 

Всички снимки на модела разгледайте в публикацията на Automedia.bg

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 00:09 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Новини виж още

Коментари

Финанси виж още