IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Lancia се завръща с два "нови" модела във Франкфурт

Фейслифт на Delta и специална серия на Voyager ще трябва да впечатлят посетителите на щанда на италианците

12:02 | 05.09.13 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: Lancia</em></p>

Снимка: Lancia

Lancia, която така и не успява да си върне позициите на световните пазари, рядко показва нещо ново. За предстоящото изложение във Франкфурт компанията ще покаже два нови модела, съобщиха от централата на концерна Fiat.

Първият е обновеният хечбек Delta – моделна година 2014, а вторият - лимитирана серия S на минивана Voyager, съобщиха от отдела за връзки с обществеността на производителя.

При Delta промените в екстериора могат да бъдат забелязани само от най-големите фенове на марката. Машината разполага с боядисани в същия цвят като каросерията броня и престилка, както и с две крайни тръби на изпускателната система. Хечбекът ще се появи на пазара през януари с два дизелови мотора – 105 и 120 к.с., и един бензинов – 120 к.с.


Лимитираният Voyager, от друга страна, се отличава с гланцираната черна решетка на радиатора, украсените в тъмни тонове 17-цолови джанти от лека сплав и логото S, разположено на капака на багажника. В салона принадлежността на минивана към специалната партида показва сивата обшивка на седалките, лъскавите елементи и бродираната буква S на седалките.

Моделът ще се предлага с 3.6-литров бензинов двигател Pentastar V6 с мощност283 к.с., както и с 2.8-литров турбодизел с мощност 178 к.с. И двата мотора работят с 6-степенна механична скоростна кутия.

Лимитираната серия на Lancia Voyager също ще се появи на пазара едва през януари 2014 г.

Всички снимки на двата модела разгледайте в публикацията в Automedia.bg

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 12:48 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Новини виж още

Коментари

Финанси виж още