IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Maserati сменя дизайнерския си език през 2016 г.

Първият модел от новата линия ще бъде GranTurismo

08:56 | 25.06.13 г. 2
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: Maserati</em></p>

Снимка: Maserati

Италианският автомобилен концерн Maserati ще представи нов дизайнерски език с дебюта на новите модели GranTurismo и GranCabrio, съобщава специализираното издание Edmunds.com.

Според вътрешен източник следващото поколение на Gran Turismo ще бъде първият модел от новата линия на компанията, като вече ще предлага интериор с четири индивидуални седалки, за разлика от сегашната класическа концепция с цяла задна седалка.

Причината за въвеждането на такава промяна е появилия се наскоро модел – Ghibli, който има почти идентични размери като GranTurismo и дизайнерите ще се опитат да направят всичко възможно, за да разграничат по-скъпото GranTurismo.

Същият източник споделя пред Edmunds, че Maserati обмисля чисто нов спортен автомобил с две места. Италианците се надяват всички тези промени, както и премиерата на Ghibli да им помогне да увеличат продажбите си до 50 000 автомобила годишно до 2015 г. За сравнение в момента компанията пласира по едва 7000 е единици.

Още автомобилни новини четете в Automedia.bg

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 19:35 | 10.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Новини виж още

Коментари

2
rate up comment 0 rate down comment 0
iivanoff
преди 11 години
(1-около30км/ч 2-около50км/ч)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 0 rate down comment 0
iivanoff
преди 11 години
Това след мини купъра е най-циркаджииската кола която съм виждал. Че минито си е обикновен Голф, няма смисъл да коментирам, но това наистина имитира спортна кола... но само по рев. Има големи гърнета и имитира леко истинска спортна кола, но е толкова немощно и инфантилно+супер къси скорости (1-около30км/ч 2-около20км/ч). Ако не го гледаш имитира звука на старт на бърза кола, но като се обърнеш го виждаш как пълзи с малка скорост въпреки изрязването на 1-ва и 2-ра ...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още