IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Alfa Romeo представи серия козметични промени за MiTo

Фейслифт версията на италианския модел включва дребни промени и нов двигател

08:47 | 18.06.13 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
Alfa Romeo представи серия козметични промени за MiTo

Най-компактният автомобил на Alfa Romeo - хечбекът с 5 врати MiTo, претърпя лек фейслифт, съобщават от централата на италианската компания. Обновената версия е причислена към моделна гама 2014 г. и е получила козметични промени и нов мотор.

Всъщност измененията в екстериора на Alfa Romeo MiTo могат да бъдат открити само от най-верните фенове на марката. От старата версия машината се отличава с хромираното си покритие на решетката на радиатора и рамките на фаровете, както и с модернизираните 15-инчови джанти от олекотен алуминий.


Към цветовата гама на модела, която вече се състои от 10 цвята, е добавен един нов - сив Anthracite Grey. Подобрено е качеството на материалите в интериора, където вече има мултимедиен комплекс Uconnect с 5-инчов дисплей, Bluetooth и изходи за iPod/USB/AUX устройства.

Модернизацията е засегнала и двигателната гама. В нея вече е включен 0.9-литров бензинов мотор Turbo TwinAir с мощност 105 к.с. и 145 Нм въртящ момент. С него моделът ускорява от 0 до 100 км/ч за 11.4 секунди, а максималната му скорост е 184 км/ч. Комбинираният разход на гориво е 4.2 л/100 км, а нивото на вредни емисии СО2 - 99 г/км.

Цената на Alfa Romeo MiTo (2014) в Италия е 14 800 евро.

Още снимки на новото MiTo разгледайте в Automedia.bg

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 22:09 | 10.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Новини виж още

Коментари

Финанси виж още