IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

The Banker: УниКредит Булбанк е „Банка на годината 2014“ в България

Най-престижната награда в банковия сектор беше връчена на Левон Хампарцумян и Андреа Казини на официална церемония в Лондон

15:09 | 01.12.14 г. 15
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: &bdquo;УниКредит Булбанк&ldquo;</em></p>

Снимка: „УниКредит Булбанк“

„УниКредит Булбанк“ взе приза „Банка на годината 2014 в България“ на 15-тите награди на международното списание The Banker, част от групата на Financial Times.

Най-престижното международно отличие в банковия сектор беше връчено на главния изпълнителен директор на УниКредит Булбанк Левон Хампарцумян и главния оперативен директор Андреа Казини на официална церемония в Лондон.

„УниКредит Булбанк“ получава приза за най-добра банка в страната за трети път, като за спечелването на наградата ключова роля изигра освен традиционната лидерска позиция на пазара на банката и иновативният подход към обслужване на клиентите. В предизвикателната среда, в която работи и се развива банковият сектор, най-голямата банка в България успява да увеличи активите си с 9,4% на годишна база и към 30 септември 2014 г. те възлизат на 13,87 млрд. лв.

„През тази година банката отбелязва 50 години от създаването си и с увереност в бъдещето продължаваме да предоставяме възможно най-добрите услуги на клиентите си, като се вслушваме в това какво искат те и и им го предоставяме по един наистина модерен и иновативен начин“, коментира Левон Хампарцумян.

На годишните си награди на списание The Banker през тази година присъстваха 350 висши мениджъри от 120 държави. The Banker е водещото банкерско списание в света с повече от 90 години опит в журналистиката. Тази година списанието е получило 1000 кандидатури, от които избира регионални победители за 120 страни.

От началото на годината УниКредит Булбанк получи и ред други отличия – от Emea Finance и Global Finance за „Най-добра банка в България“, за „Най-иновативен банков продукт за 2013“ заради Cash M превод, за „Най-добра HR стратегия за развитие на лидерство в организацията за 2013 г.“ от БАУЧР, „Най-добрата банка в управлението на парични средства в България“ според класация на международното списание Euromoney за 2014 г. и др.
 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 04:43 | 14.09.22 г.
Най-четени новини
Още от Специални предложения виж още

Коментари

2
rate up comment 6 rate down comment 2
lareman
преди 9 години
без коментар.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 4 rate down comment 2
lareman
преди 9 години
без коментар.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още