IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гръцки предприемач имигрира в България - една нова реалност

Фирми прехвърлят дейността си у нас заради чувството на сигурност и безопасност, пише Христос Мурутис

13:45 | 19.05.12 г. 24
Гръцки предприемач имигрира в България - една нова реалност
Последна актуализация: 21:32 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

4
rate up comment 23 rate down comment 0
Lucifer
преди 12 години
Убеден съм че на изборите в Гърция ще изберат Иван Митев и той за 24 часа ще ги отърве от кризата, а нас, дай боже...от себе си...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3
rate up comment 7 rate down comment 3
sel4o
преди 12 години
........до тогава остават не повече от 2-3 години, през които гърците ще изхарчат спестяванията си управлявани през това време от един почти комунистически режим, голяма част от работещият им бизнес ще се е преместил в България, стандарта на живот тук ще се е подобрил чувствително. Тогава обеднелите гърци ще гледат на нас така, както до сега ние завиждахме за стандарта им. Не им го пожелавам, но си проиграха шансовете за съжаление.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2
rate up comment 4 rate down comment 0
ale1
преди 12 години
теорията и практиката са диаметрално противоположни Бази , от които по-важната е Практиката !----------Когато дойдат гърците да работят обща работа в БГ а гъркините-да гледат възрастни хора в БГ и да станат "магистралКи" - Теорията ще е победител , до тогава ???????
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 1 rate down comment 14
Иван Митев
преди 12 години
Г-н Алексис Ципрас събира протесния вот на гърците.При съвременни стопански условия управляващите политици в Гърция са жертви на държавна финансова грешка и колкото повече работят толкова по-голям ще е техния неуспех.На политиците в Гърция трябва да се помогне, тъй като при непригодно за евро финансово управление:1. В съответно стопанство се развиват диспропорции.2. Колкото повече държавните власти подпомагат стопанския живот и се реализира по-голяма добавена стойност толкова повече се разрастват тези диспропорции.3. Уголемените диспропорции създават трудности и (след достатъчно време) криза.Пример: Гръцкият държавен дълг е диспропорция, която е заради непригодно гръцко финансово управление.Предпоставката за гръцки политически провал е неотчитане качества на евро.Гръцката криза се развива поради непригодно финансово управление.Опасността от съвременна стопанска криза в Гърция е възможно да се премахне чрез подобрено финансово управление, което да е годно за евро.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още