IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Гърция трябва да напусне еврозоната – сега!

Европейските правителства трябва най-сетне да признаят, че програмата за Гърция се провали, пише германският Die Welt

10:09 | 25.01.12 г. 36
Автор - снимка
Създател
Гърция трябва да напусне еврозоната – сега!
Последна актуализация: 00:34 | 14.09.22 г.
Най-четени новини

Коментари

4
rate up comment 16 rate down comment 1
FINTA
преди 12 години
Ако бяха изрязали "раковото образование" преди година сега да се диша много по-леко. И еврото нямаше да се обезцени към другите валути чак толкова. И продължавам да недоумявам как и защо продължават да наливат пари там? И не само от ЕЗ а и от ЕС! 500 милиона евро неправомерни субсидии, на онея дето оставиха тракторите на магистралите и отидоха по кръчмите. И пак никакъв ефект! Искам да видя гръцки шивачки в Български фирми. Това заслужават!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3
rate up comment 19 rate down comment 2
amanotumnici
преди 12 години
Гърция трябва да излезе от еврозоната - това го писах тук преди година. През това време, всички пари, които бяха наляти, потънаха. В общи линии, това бяха напечатани пари, които си взеха кредиторите, като Гърция се яви посредник. Интересите на Германия и Франция задържат мъките на Гърция. В крайна сметка, печатането на пари води до покачване на цените и напрактика гражданите плащат тази цена, но гражданите на цяла Европа, а напечатаните пари получават само две държави.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2
rate up comment 26 rate down comment 0
Jack Bauer
преди 12 години
Гърция в момента прилича на кораба Коста Конкордия заседнал близо до бреговете на Италия,и сега всички чакаме да му източат горивото за да няма по-големи щети.Когато се обърне каруцата,пътища много.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още