IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сидеров: Никой не ме е потърсил за съставяне на коалиционно правителство

Разговорите за бъдещо управление трябва да са прозрачни и да се водят в парламента, смята лидерът на "Атака"

13:59 | 15.05.13 г. 17
Автор - снимка
Създател
Сидеров: Никой не ме е потърсил за съставяне на коалиционно правителство

Нито една политическа сила все още не е водила разговори с "Атака" във връзка със съставянето на кабинет, заяви лидерът на партията Волен Сидеров, цитиран от БТА. Разговори от такова естество трябва да се водят в Народното събрание, защото трябва да бъдат прозрачни, смята той. 

Сидеров е категоричен, че няма да участва в коалиционни форми с ДПС, както и че ГЕРБ не бива да управлява повече, защото управлението им е показало много негативи. Трябва да бъде направена и ревизия на предишното правителство, както и да бъдат осъдени и наказани виновни за корупция в кабинета "Борисов", заяви той.

Лидерът на "Атака" подчерта, че националистите ще държат категорично на мерките, разписани в програмата им срещу колониалното робство. Който и да състави кабинет, ще настояваме да започне да изпълнява стъпките в тази посока.

Едно от първите неща в следващото Народно събрание ще бъде свалянето на имунитета на Цветан Цветанов, надявам се правораздавателната система да отиде докрай и да имаме осъден министър и да се прекрати порочната практика за подслушване, коментира Сидеров.

Сидеров смята, че няма реална опасност да се повтори ситуацията с разцепването на парламентарната група на "Атака", както стана в предишното Народно събрание. Сега ситуацията и разпределението на силите е различно,посочи той.

Според него най-голям интерес от касиране на изборите имат ГЕРБ, защото ще могат да замажат далаверите си, както и други формации, които имат интерес да създават хаос и да съсипват патриотичния вот. 

Още политически новини можете да откриете в Dnes.bg

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 08:56 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

2
rate up comment 5 rate down comment 4
iivanoff
преди 11 години
Ето за "убавците" дето тракат минуси:http://afera.bg/skandalno/43107.htmlМноУ По-Здрави :)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 11 rate down comment 7
iivanoff
преди 11 години
Тези не помнят от предния ден какво са казали или перманентно си лъжат? - Нали цяла нощ след изборите Бойко го молел и пазарил...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още