IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

ЦИК: Плевнелиев печели 39,67%, Калфин – 29,75%

Това показват междинните резултати от президентските избори за страната

07:32 | 24.10.11 г. 15
ЦИК: Плевнелиев печели 39,67%, Калфин – 29,75%

Кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ Росен Плевнелиев и Маргарита Попова печелят 39,67% при обработени 57,32% изборни протоколи от ЦИК, съобщи Dnes.bg. Това показват междинните резултати за страната, обработени към 4:30 часа.

На второ място е двойката на БСП Ивайло Калфин и Стефан Данаилов с 29,75%.

Трети са Меглена Кунева и Любомир Христов, които печелят 14,09% подкрепа.

След тях се нареждат Волен Сидеров и Павел Шопов с 3,69%, Стефан Солаков и Галина Василева – 2,68%, Атанас Семов и Поля Станчева – 1,88%, Румен Христов и Емануил Йорданов – 1,77%, Светослав Витков и Венцислав Мицов – 1,30%, Сали Ибрям и Валентина Гоцева – 1,24%, Красимир Каракачанов и Даниела Симидчиева – Димитрова – 0,95%, Мария Капон и Николай Кисьов – 0,90%, Алексей Петров и Николай Георгиев – 0,90%, Николай Ненчев и Жеко Иванов – 0,28%, Павел Чернев и Анелия Делчева – 0,21%, Венцислав Йосифов и Емилиян Димитров – 0,20%, Димитър Куцаров и Камелия Тодорова – 0,19%, Андрей Чорбанов и Ангел Мирчев – 0,18% и Николай Василев и Владимир Савов – 0,15%.

В ЦИК предстои повторна обработка след въвеждане оригиналите на протоколите на СИК и ОИК в страната.

Кампанията за балотажа ще продължи щом ЦИК обработи 100% от бюлетините.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 21:23 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

5
rate up comment 1 rate down comment 3
diado mrass
преди 12 години
Нека си представим за президент експерта по Червени бабички Ламбо .... А?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
4
rate up comment 11 rate down comment 11
FINTA
преди 12 години
E aйде де, кво чакаш?Калфин ли да стане президент? Поздравявам и Фидосова, за това че спря изборния туризъм! Евала за което. Най-накрая някой се усмели да го направи!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3
rate up comment 8 rate down comment 6
vesst
преди 12 години
ей сега вече ще напусна България...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2
rate up comment 13 rate down comment 11
all_trader2
преди 12 години
вече официало можем да обявим смъртта на България ГЕРБ- Градим България си го превеждайте като ГРОБ - Грабим България
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 13 rate down comment 10
Патилан
преди 12 години
Стана ясно че всичко е МАФИЯ!!! СЕГА РАЗБИРАТЕ ЛИ ЗАЩО ИЗБОРИТЕ НЕ СА ЗАБРАНЕНИ, ЗАЩОТО СА НАПЪЛНО ИЗЛИШНИ..... Имат си формула как да манипулират изборите - "не е важно кой гласува и за какво гласува, а кой брои гласовете".В България НЕ Е ВАЖНО, кой за кого гласува! ВАЖНОТО е кой брои гласовете!!! С гласуване нищо не може да се промени!Това с гласуването си е просто един Цирк. На тълпата са и нужни кебапчета и зрелища и управляващите ни бандити са достатъчно толератни да не ни лишават от това. А резултатите от гласуването, ние вече си ги знаем. От 20 години не се променят и няма да се променят, докато не се събудим! Гласуването си е преливане от пусто в празно и губене на енергия и време! Когото ни наложат техните медии, той ще е новият президент!!! Да не забравяме че 99% от медиите са тяхна собственост с изключение на Скат! Конграчулейшън(както казва Борисов)....."Първокласна порода стадо".....качествен материал, породата е супер! Конграчулейшън на всички с новият американски президент Плевнелиев!За Солаков и СКАТ никой не говори!Нали ви казах Плевнелиев.......това си е МАФИЯТА !!! Стана ясно че всичко е МАФИЯ!!! Гласуваш за Бойко, получаваш Костов,Станишев,Доган,Царя! Получаваш един октопод!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още