IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Йeнс Тирфелдер: Санирането може да бъде един от двигателите на икономиката

Раздвижването на жилищния пазар все още не влияе на производителите на строителни материали, смята управителят на "Ксела България"

08:12 | 19.06.14 г. 13
<p>
	Йенс Тирфелдер. <em>Снимка: Личен архив</em></p>

Йенс Тирфелдер. Снимка: Личен архив

Последна актуализация: 20:12 | 13.09.22 г.
Най-четени новини

Коментари

3
rate up comment 12 rate down comment 3
MZ/X
преди 10 години
Парите плащани от българите (включително и от пенсионерите) за отопление и охлаждане на домовете изобщо не са стотинки! Ако в България има 3 милиона домакинства и всяко домакинство харчи по 200 лева средно за енергия, това са 7,2 милиарда лева на година. Ако санирането се изплаща за 10 години и намалява с 50% използваната енергия, това означава, че за 10 години 36 милиарда лева ще влезат в българската икономика вместо да ги даваме на руснаци, араби и т.н.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2
rate up comment 12 rate down comment 1
hellwitch
преди 10 години
Приискало му се на Йенс бай *** да мисли.А дано ама надали.25г. бай *** си избира крадци и разбойници да го управляват, той знае, че са такива и пак ги избира. Остава да мисли и в преспектива
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 17 rate down comment 2
kefal
преди 10 години
Санирането не може да е двигател на икономиката. Едно е ново строителство, друго е саниране на 50 годишни панелки. При първото има обем и капитал, при второто пенсионери събират стотинки и наемат фирма да им залепи малко стиропор на панелите ... Няма как да се съпоставят тези 2 неща, разликата е огромна.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още