Таг кулинария
-
Започна ли спадът в цените на пастата?
Какви са предизвикателствата пред производителите на паста в България, коментира Димитър Трайков от "Паста Силва"
-
Може ли робот да приготви паеля като шеф-готвач?
Роботът вече се радва на интерес от хотели и курорти извън Испания
-
Ще изместят ли кулинарните фантазии органичната храна?
Луксозни ресторанти предлагат все по-екстравагантни и скъпи храни, предназначени за богатите. Скоро обаче чистата храна може да се окаже истинският лукс, казват експерти
-
02.03.2006
Kонсолидираната печалба на Холдинг Варна А нарасна до 3,565 млн. лв.
Основният капитал на дружеството е 1 млн. лв., докато собственият възлиза на 13,603 млн. лв.
-
05.12.2005
Пускат лифтовете на Пампорово
Новите стойности на лифткартите за зимния сезон все още не са оповестени
-
10.03.2005
Пазари