IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Великобритания е търговска нация и това я обвързва с Европа

Страната винаги се е водила от икономически съображения и точно сега оставането в ЕС отговаря на интересите ù

22:57 | 11.09.15 г. 2
<p>
	<em>Снимка: Ройтерс</em></p>

Снимка: Ройтерс

Последна актуализация: 15:09 | 06.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

2
rate up comment 2 rate down comment 0
белот
преди 8 години
Англичаните основно се възползуват от това членство , шантажирайки непрекъснато ЕС с евентуално излизане. Ами ок , да видим какво ще стане ако излязат !
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 2 rate down comment 0
Nathan
преди 8 години
Великобритания не е търговска, а насилническа нация, а статията е спомен за безвъзвратно отминали времена, през които Великобритания чрез насилие и експлоатация над колониалните икономики и население владееше по-голяма част от колониите, които след средата на 20 век започнаха да се разпадат. Последствията от отровната политика на Великобритания са видни обаче до днес и особено ясно в Близкия изток - Ирак,Сирия; пактът Сакс-**** таен договор за подялба на остатъците от Османската империя е основната причина за конфронатацията между шиити ,сунити и кюрди, а именно от това противопоставяне черпи живителни сили Ислямска държава и др.терористични формирования; разбира се с умелото участие и подкрепа на САЩ и Великобритания.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още