IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Добре дошли в ерата на икономическите катастрофи

Или защо доходността по щатските и германски ДЦК пада, докато спредът по кредитните суапове за защита от фалит на двете страни расте

08:10 | 26.07.12 г. 7
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: Ройтерс</em></p>

Снимка: Ройтерс

Последна актуализация: 11:11 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

7
rate up comment 0 rate down comment 0
stoiloff
преди 11 години
Лошото е ,че хората не осъзнават необходимостта от протест. От стоенето на студено и бойкота на потреблението. Прекалено разглезени и инфантилни са станали. В ерата на катастрофите, трябва да се протестира! Защото докато има банки, ще има катастрофи! Доказан факт! Говоря за истински банки, а не за финансови организации с източваща цел, финансиращи връзкари и политици!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
6
rate up comment 2 rate down comment 0
amanotumnici
преди 11 години
Твоите бушони може да са отвъртяни, но на някой друг може да са му завъртяни за твоя сметка ;)Всички монополисти обират страната ни. Това, че са ясни сметките, не означава, че не обират народа. Сметката за тока е ясна, но ясна ли цената? Тя се формира от разходи плюс норма на печалба. Енергоразпределителните дружества надуват изкуствено цената с увеличени разходи за фиктивни консултантски услуги, които си вкарват в печалбата. После парите се преразпределят между политици и чужди собственици. Топлофикация е от край време държавна касичка. Там изтупват хората как си трябва, защото никой не иска да стои на студено.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
5
rate up comment 0 rate down comment 0
Lucifer
преди 11 години
и аз не мога да се съглася с теб приятелю, ЧЕЗ ми начисляваха сметки на едно необитаемо село в продължение на 7 години и то с отвъртяни бушони та бях надплатил 350лв за да не ме откачат и когато вече ми писна и реших да се отърва от тоя рекет, те ми взеха още 53лв за да ми закрият партидата, но нито ми върнаха парите, нито ги приспаднаха поне от тия 350лв а да не говорим че трябваше да им ги занеса на крак чак до кирливия им офис в Левски и това ми костваше и 1 ден отпуск...ОТВРЪТИТЕЛНИ СА , а пък за ония плащания дето бяха на 3 месеца е там беше вече пълен кошмар, като се има в предвид че живея далеч от това селце и съм към ЕОН, плащах им по интернет а те ме черпеха с тлъсти изравнителни сметки на отвъртяните ми бушони ГНУС МЕ Е САМО КАТО СИ ПОМИСЛЯ ЗА ТЯХ...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
4
rate up comment 1 rate down comment 1
Hris0 Hrist0v
преди 11 години
Аз за ЧЕЗ, ЕВН и Е-ON не мога да се съглася с теб. Единствено сметките ми за ток са ми ясни, конкретни и ниски. Виж за ВиК и Топлофикация нищо не се казва, но на тях плащам най - много и абсолютно нищо не разбирам от фактурите ми. Всеки път все по нещо ново допълнително ме карат да плащам. Да не говоря, че плащам и 60-70% загуби на вода и топлинна енергия, която така и никога стига до мен и не ползвам. Та моето мнение е, че ел. разпределителните дружества работят читаво, а другите си правят какво искат и никой и копче не им казва.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3
rate up comment 2 rate down comment 3
vankata89
преди 11 години
Разлика между българия и Гърция. В Гърция се наливат пари в държавата в българия се изнасят пари от държата чрез Лукойл, ЧЕЗ ЕВН E-ON американските тецове и много други гадни мазни монополисти. Да живее Гърция.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2
rate up comment 1 rate down comment 0
nobel
преди 11 години
Така е. И да намалявате доходността по облигациите, и да не я намалявате - няма да можете да излъжете пазара !!!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 9 rate down comment 0
Tony
преди 11 години
Кофти, нали??Така е! Облигацийте се считаха за 100% сигурен актив, защото една държава НИКОГА не може да фалира. Е вече може! :))
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още