IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Астро Валутен Анализ

16:12 | 09.01.05 г.
Автор - снимка
Създател
Астро Валутен Анализ
ВАЛУТЕН АНАЛИЗ ЗА СЛЕДВАЩАТА СЕДМИЦА

/ЗВЕЗДИТЕ МИ ГО ГОВОРЯТ/

Навлязохме в една доста сериозна година – годината на петела и означава че ни чака една доста сурова година изпълнена с предизвикателства и само усърдна работа може да ни доведе до успех.

През тази седмица особено активен ще е юпитер, който участва във всички главни планетни взаимодействия, като преимуществени са контактите с 4 планети три от които в астрологията се считат за съпътстващи позитивни събития и ситуации на земята. Когато юпитер активизира отношенията си с другите планети, в обществото преобладават оптимистичните, позитивно съзидателни настроения, тъй като това е планетата на успеха.
Ето защо не трябва да се учудваме от оптимизма на администрацията на Буш. Всъщност всичко започна доста преди края на предходната година когато министър Велчев заложи в Българският бюджет курс 1.60 лв за долар или това е 1.20 евро долара, което освен юпитер даде кураж на Буш и Сноу да бъдат оптимисти за решаването на проблемите си с двойният дефицит, новите работни места и тнт .

Не маловажно космическо събитие е и преминаването на Сатурн в знака на Лъва, което е свързано с борсата и борсовите спекулации. Систематичните наблюдения показват, че навлизането на Сатурн в паричните знаци Телец и Лъв-Лъвът символично управлява парите- съвпада със спадове на пазара. Очаквам на борсите да се получи едно плавно нагаждане на спекулативните интереси към реалното им обезпечаване.


Много важно ниво за еврото е 1.3000 което съответства на 25.92 – 25 920 – това е времето в госини за което небесният свод извършва пълен кръговрат – тази теория известна още като "сосс" от 60, идва от Шумер където наред с десеттичната система е съществувала и 60 тична което лежи в основата на единство между време и пространство, други важни нива са 12.96, 43.2 и 60. Всъщност част от тия древни Шумерски познания са залегнали в теорията на Ганн.


От Астро гледна точка днес Луната ще е добре разположена , което ще е позитивно за еврото, като днес имаме деклинация на Луната в най-северната точка спрямо селестиал екватор, което най-често се свързва с обръщане на посоката. Следете внимателно през деня линиите на Сатурн, те ще ви дават сигурен сигнал за посоката на пазара, докато еврото се търгува над линията на Сатурн: -1.3000/22 ще е в силна позиция за нагоре с цели ( 1.3165 - 1.3250 -1.3380), В противен случай може при пробив може да достигнем нива от 1.2996 - 1.2940 и 1.2880

Следете внимателно линиите на Сатурн, Юпитер и Плутон, като зодиакалната зона на подкрепа и съпротива е много здрава и определя по-дългосрочната посока на пазара, пробив в нея ви дава сигурно по-голямо движение в посоката на пробива!!!

Така че спокойно може да се удължава еврото с малко до като не видим потвърждение от Сатурн или до пробив на 1.3000. Или още по-добре скъсяване в долар швейцарски франк тъй като там звездите са по-благоразположени.

Успех на всички звездобройци.
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 03:01 | 07.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още