IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Доверие-Брико АД

Общо събрание на облигационерите

10:00 | 18.02.09 г.
Автор - снимка
Създател
Доверие-Брико АД

В БФБ-София АД са постъпили материали за провеждане на ОС на Облигационерите от първа емисия корпоративни облигации с ISIN BG2100046064 на Доверие-Брико АД-София /D1OA/, както следва:
БОЛКАН КЕПИТАЛ МЕНИДЖМЪНТ ООД, в качеството си на представител на облигационерите на Доверие-Брико АД, на основание на чл. 214, ал. 1 от Търговския закон, и по повод постъпило писмено запитване по т. 4.2.14. от Част III на Проспекта за допускане до търговия на регулиран пазар на облигациите - Документ за предлаганите ценни книжа, и искане за свикване на общо събрание на облигационерите от страна на емитента Доверие-Брико АД, свиква Общо събрание на облигационерите на 18.02.2009 г. от 10 ч. в гр. София, пл. Йоан Павел ІІ № 1, Бизнес център България-2000, заседателна зала на Доверие-Брико АД, ет. 9, при следния дневен ред:
- Освобождаване на Болкан Кепитал Мениджмънт ООД като представител на облигационерите, притежаващи облигации от първата емисия корпоративни облигации на Доверие Брико АД;
- Избор на нов/и представител/и на облигационерите;
- Вземане на решение за приемане на изменения в условията на облигационния заем, за отказ от права и за одобряване на предложено нарушаване на условията на облигационния заем, предложени от емитента Доверие Брико АД с писмено запитване, направено по реда на т. 4.2.14. от Част III на Проспекта за допускане до търговия на регулиран пазар на облигациите - Документ за предлаганите ценни книжа;
- Поканват се всички облигационери, притежаващи облигации от първата емисия корпоративни облигации на Доверие Брико АД с ISIN BG 2100046064 и вписани като такива в регистрите на Централния депозитор към датата на Общото събрание.
С оглед спазване и удостоверяване на това изискване, в Общото събрание на облигационерите могат да участват лицата придобили облигации най-късно на 12.02.2009 г.
Право на глас в ОСА имат лицата, вписани в регистрите на Централен депозитар като акционери 14 дни преди датата на ОСА, или към 12.02.2009 год.
Последната дата за сключване на сделки с акции на това дружество на Борсата, в резултат на които приобретателят ще може да упражни правото си на глас в ОСА, е 10.02.2009 год.

Свързани компании:

Доверие - Брико АД(D1OA)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 14:40 | 04.02.09 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още