IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Петрол АД

Извънредно ОСА

12:00 | 14.10.05 г.
Автор - снимка
Създател
Петрол АД

Управителният съвет на "Петрол" - АД, София, на основание чл. 223 ТЗ свиква извънредно Общо събрание на акционерите на 14.Х.2005 г. в 12 ч., в София, в сградата на дружеството, бул. Черни връх 43, при дневен ред:

1. Промяна в състава на надзорния съвет на "Петрол" - АД; проект за решение - ОС приема промени в състава на надзорния съвет на "Петрол" - АД по предложение на акционерите;

2. Разни.

Поканват се всички акционери с право на глас или техни упълномощени представители да вземат участие в събранието. Право на глас в Общото събрание на акционерите ще имат само лицата, придобили акции най-късно на 14-ия ден преди Общото събрание, съглано списък на акционерите на дружеството, предоставен към тази дата от "Централен депозитар" - АД.

Писмените материали по дневния ред са на разположение в централното управление на "Петрол" - АД, София, бул. Черни връх 43, ет. 9, офис 9, и при поискване се предоставят безплатно. Регистрацията на акционерите започва в 11 ч. в деня на събранието срещу представяне на лична карта, а за юридическите лица - и удостоверение за актуално състояние. Пълномощниците трябва да са упълномощени с изрично писмено нотариално заверено пълномощно по чл. 116 ЗППЦК.

При липса на кворум на основание чл. 227 ТЗ Общото събрание на акционерите ще се проведе на 31.Х.2005 г. в 12 ч., на същото място и при същия дневен ред.

Свързани компании:

Петрол АД(PET)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 15:12 | 05.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още