IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Етропал АД

Общо събрание на акционерите

11:00 | 02.12.14 г.
Автор - снимка
Създател
Етропал АД

Етропал АД-Етрополе (5EO) свиква ОСА на 02.12.2014 год. от 11.00 ч. в гр. Етрополе, бул. Руски №191, при следния дневен ред:
- Промени в органите на управление на дружеството. Проект за решение: Освобождава Ивайло Димитров Стоянов от длъжността член на съвета на директорите на дружеството. ОСА избира Иван Петков Петков за член на съвета на директорите на дружеството;
- Приемане на решение за овластяване на съвета на директорите и лицата, които управляват и представляват Етропал АД да сключат договор за особен залог на търговското предприятие на Етропал АД в полза на Търговска банка Д АД като обезпечение на всички вземания на Търговска банка Д АД от Етропал АД на обща стойност над прага по чл. 114, ал. 1, т. 1, буква „а”, от ЗППЦК, съгласно мотивиран доклад, изготвен от управителния орган на публичното дружество, като предмет на сделката е учредяване на особен залог на търговското предприятие на Етропал АД като обезпечение по договори, сключени с Търговска банка  Д АД.
- При липса на кворум събранието ще се проведе на 18.12.2014 год. от 11.00 ч. на същото място и при същия дневен ред.
Право на глас в ОСА имат лицата, вписани в регистрите на Централен депозитар като акционери 14 дни преди датата на ОСА, или към 18.11.2014 год.
Последната дата за сключване на сделки с акции на това дружество на Борсата, в резултат на които приобретателят ще може да упражни правото си на глас в ОСА е 14.11.2014 год. 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 11:45 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още