IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Неохим АД

Общо събрание на акционерите

12:00 | 20.06.14 г.
Автор - снимка
Създател
Неохим АД

Неохим АД-Димитровград (3NB) свиква ОСА на 20.06.2014 год. от 12.00 ч. в гр. Димитровград, Източна индустриална зона, ул. Химкомбинатска 3, при следния дневен ред:
- Доклади на управителните органи за дейността на дружеството през 2013 год. (индивидуален и консолидиран);
- Приемане на годишните финансови отчети на дружеството за 2013 год. (индивидуален и консолидиран);
- Доклади на регистрирания одитор за 2013 год. (индивидуален и консолидиран);
- Отчет на Директора за връзка с инвеститорите;
- Избор на регистриран одитор;
- Доклад на Одитния комитет;
- Освобождаване на членовете на управителните органи от отговорност за дейността им през 2013 год.;
- Промени в органите на управление на дружеството;
- Решение за разпределение на финансов резултат;
- Приемане на доклада по прилагане на политиката за възнагражденията на членовете на управителните органи;
- Одобряване на Мотивиран доклад на Съвета на директорите на Неохим АД относно условията и целесъобразността на сделка по чл.114, ал.1, т.1 от ЗППЦК – сделка по договор за дистрибуция между Неохим АД – Продавач и Евро Ферт АД – Дистрибутор и овластяване на Съвета на диоректорите на Неохим АД да сключи и извърши чрез изпълнителен член от състава си при условията на одобрения мотивиран доклад договор за дистрибуция между Неохим АД – Продавач и Евро Ферт АД – Дистрибутор.
- Одобряване на Мотивиран доклад на Съвета на директорите на Неохим АД относно условията и целесъобразността на сделка по чл.114, ал.1, т.1 от ЗППЦК – сделка по договор за дистрибуция между Неохим АД – Продавач и Бореалис Л.А.Т ООД (Borealis L.A.T. GmbH), Австрия – Дистрибутор и овластяване на Съвета на директорите на Неохим АД да сключи и извърши чрез изпълнителен член от състава си при условията на одобрения мотивиран доклад договор за дистрибуция между Неохим АД – Продавач и Бореалис Л.А.Т ООД (Borealis L.A.T. GmbH), Австрия – Дистрибутор.
- Одобряване на Мотивиран доклад на Съвета на директорите на Неохим АД относно условията и целесъобразността на сделка по чл.114, ал.1, т.1 от ЗППЦК – сделка по извършването на продажба на притежавани от публичното дружество собствени акции, овластяване на Съвета на директорите на„Неохим АД да извърши при условията на одобрения мотивиран доклад продажбата на притежаваните от Неохим АД 68 394 броя собствени акции, посредством определен по преценка на Съвета на директорите лицензиран инвестиционен посредник и овластяване на Съвета на директорите на Неохим АД да извърши, чрез изпълнителен член от състава си всички необходими действия, включително и подписване на Договор с избрания инвестицонен посредник, подаване на поръчките за продабжа и др.подобни докумнети и действия, необходими и/или свързани с продажбата на собствените акции.
- При липса на кворум събранието ще се проведе на 08.07.2014 год. от 12.00 ч. на същото място и при същия дневен ред.
Право на глас в ОСА имат лицата, вписани в регистрите на Централен депозитар като акционери 14 дни преди датата на ОСА, или към 06.06.2014 год.
Последната дата за сключване на сделки с акции на това дружество на Борсата, в резултат на които приобретателят ще може да упражни правото си на глас в ОСА е 04.06.2014 год. 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 23:58 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още