IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Индустриален Холдинг България АД

Общо събрание на акционерите

10:00 | 01.07.11 г.
Индустриален Холдинг България АД

Индустриален Холдинг България АД-София (4IDC)
В БФБ-София АД са постъпили материали за провеждане на Общо събрание на облигационерите от емисия корпоративни облигации с ISIN BG2100024087, издадени от Индустриален Холдинг България АД-София (4IDC), свикано на 01.07.2011 год. от 10.00 ч., което ще се проведе в гр. София, ул. Алабин № 16-20, в сградата на Българска стопанска камара, при следния дневен ред:
- Одобряване на решение на Общото събрание на акционерите на Индустриален Холдинг България АД (4ID), насрочено за 30.06.2011 год., за издаване при условията на първично публично предлагане на емисия безналични, лихвоносни, конвертируеми, свободно прехвърляеми и необезпечени облигации, както следва:
- Решение за издаване при условията на първично публично предлагане на емисия безналични, лихвоносни, конвертируеми, свободно прехвърляеми и необезпечени облигации, със следните параметри:
Обща номинална и емисионна стойност на облигационния заем: до 21 718 000  лева;
Номинална стойност на една облигация: 100 лева;
Емисионна стойност на една облигация: 100 лева;
Брой облигации: до 217 180;
Заемът се счита за сключен при записване и заплащане на облигации с обща номинална стойност, не по-малко от 11 000 000 лева;
Срок (матуритет) на облигационния заем: 3 години (36 месеца);
Лихва: 8.00 % на годишна база;
Период на лихвено плащане: 6 – месечен;
Ред за превръщането на облигациите в акции (ред за конвертиране): конвертиране - на падежа на облигациите; всеки облигационер ще има право, съгласно условията на облигационния заем и проспекта за публично предлагане на емисията конвертируеми облигациите, вместо изплащане на притежаваните от него облигации, да ги замени (конвертира) в такъв брой акции, отговарящи на актуалното към момента на замяната конверсионно съотношение.
Условие за записване на облигации: Всеки акционер има право да запише облигации от настоящата емисия, пропорционално на притежаваните от него издадени акции. Лицата, които са регистрирани като акционери на Индустриален холдинг България АД в Централния Депозитар, най-късно 14 дни след датата на Общото събрание, на което е прието решението за издаване на конвертируеми облигации, получават права за участие в подписката за записване на конвертируеми облигации от настоящата емисия.
Всяко лице може да запише най-малко една облигация и най-много такъв брой облигации, съобразно придобитите или притежавани от него права, съгласно посоченото в проспекта за публично предлагане на емисията конвертируеми облигации. Могат да бъдат записани само цяло число облигации, при закръгляване към по-малкото цяло число, без значение на цифрата след десетичната запетая.
- При липса на кворум събранието ще се проведе на 18.07.2011 год. от 10.00 ч. на същото място и при същия дневен ред.
Право да участват и гласуват в ОСО имат само лицата, вписани в регистрите на Централен депозитар като облигационери към 17.06.2011 г.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 13:28 | 08.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още