IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Индустриален Холдинг България АД

Общо събрание на акционерите

10:00 | 30.06.11 г.
Индустриален Холдинг България АД

Индустриален Холдинг България АД-София (4ID) свиква ОСА на 30.06.2011 год. от 10.00 ч. в гр. София, ул. Алабин 16-20, в сградата на Българска Стопанска Камара, в заседателната зала на първия етаж, при следния дневен ред:
- Доклад на управителните органи за дейността на дружеството през 2010 год.;
- Консолидиран доклад на управителните органи за дейността на дружеството през 2010 год.;
- Приемане на годишния финансов отчет на дружеството за 2010 год.;
- Приемане на годишния консолидиран финансов отчет на дружеството за 2010 год.;
- Доклад на регистрирания одитор за 2010 год.;
- Доклад на регистрирания одитор за извършената проверка на консолидирания годишен финансов отчет на дружеството за 2010 год.;
- Отчет на Директора за връзка с инвеститорите;
- Избор на регистриран одитор;
- Доклад на Одитния комитет;
- Освобождаване на членовете на управителните органи от отговорност за дейността им през 2010 год.;
- Промени в органите на управление на дружеството;
- Промени в устава на дружеството;
- Решение за разпределение на финансов резултат;
- Приемане на решение за издаване, при условията на първично публично предлагане, на емисия безналични, лихвоносни, конвертируеми, свободно прехвърляеми и необезпечени облигации, със следните параметри:
Обща номинална и емисионна стойност на облигационния заем: до 21 718 000  лева;
Номинална стойност на една облигация: 100 лева;
Емисионна стойност на една облигация: 100 лева;
Брой облигации: до 217 180;
Заемът се счита за сключен при записване и заплащане на облигации с обща номинална стойност, не по-малко от 11 000 000 лева;
Срок (матуритет) на облигационния заем: 3 години (36 месеца);
Лихва: 8.00 % на годишна база;
Период на лихвено плащане: 6 – месечен;
Ред за превръщането на облигациите в акции (ред за конвертиране): конвертиране - на падежа на облигациите; всеки облигационер ще има право, съгласно условията на облигационния заем и проспекта за публично предлагане на емисията конвертируеми облигациите, вместо изплащане на притежаваните от него облигации, да ги замени (конвертира) в такъв брой акции, отговарящи на актуалното към момента на замяната конверсионно съотношение.
Условие за записване на облигации: Всеки акционер има право да запише облигации от настоящата емисия, пропорционално на притежаваните от него издадени акции. Лицата, които са регистрирани като акционери на Индустриален холдинг България АД в Централния Депозитар, най-късно 14 дни след датата на Общото събрание, на което е прието решението за издаване на конвертируеми облигации, получават права за участие в подписката за записване на конвертируеми облигации от настоящата емисия.
Всяко лице може да запише най - малко една облигация и най-много такъв брой облигации, съобразно придобитите или притежавани от него права, съгласно посоченото в проспекта за публично предлагане на емисията конвертируеми облигации. Могат да бъдат записани само цяло число облигации, при закръгляване към по-малкото цяло число, без значение на цифрата след десетичната запетая.
- При липса на кворум събранието ще се проведе на 15.07.2011 год. от 10.00 ч. на същото място и при същия дневен ред.
Право на глас в ОСА имат лицата, вписани в регистрите на Централен депозитар като акционери 14 дни преди датата на ОСА, или към 16.06.2011 год.
Последната дата за сключване на сделки с акции на това дружество на Борсата, в резултат на които приобретателят ще може да упражни правото си на глас в ОСА е 14.06.2011 год.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 13:01 | 27.05.11 г.
Най-четени новини

Коментари

Финанси виж още