IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

От 1 май здравната застраховка става задължителна за чужденците в Куба

За тези, които не са успели да се застраховат, на граничните пунктове ще бъде осигурена продажбата на полици с цена приблизително 2,50 евро за ден

12:28 | 26.04.10 г.
Автор - снимка
Създател
От 1 май здравната застраховка става задължителна за чужденците в Куба

Всички чужденци, пътуващи за Куба, трябва от 1 май да имат платена застраховка с включени медицински разходи за времето на престоя си в страната. Това е съобщило Министерството на туризма на Куба, информират от Министерството на външните работи на България.

При поискване от граничните власти застраховката трябва да бъде удостоверена със застрахователна полица, сертификат или застрахователен талон.

Разпоредбата не важи за дипломатическия персонал и за представителите на международните организации, акредитирани в Куба.

За тези, които по различни причини не са успели да се застраховат, на граничните пунктове ще бъде осигурена продажбата на застрахователни полици за престоя им в Куба с цена приблизително 2,50 евро за ден.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 11:32 | 19.08.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Свят виж още

Коментари

Финанси виж още