IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Властите в САЩ опровергаха слуховете, че Мадоф е болен от рак

През последните седмици се появиха спекулации, че осъденият на 150 години затвор измамник страда от тежката болест

21:22 | 24.08.09 г.
Автор - снимка
Създател
Властите в САЩ опровергаха слуховете, че Мадоф е болен от рак

Американското бюро по затворите обяви, че информацията относно това, че осъденият за организиране на финансова пирамита Бърнард Мадоф е болен от рак, е невярна. Така властите в САЩ опровергаха ширещите се напоследък спекулации, че измамникът страда от тежката болест и може да прекара присъдата си извън затвора.

Бърнард Мадоф бе осъден за организиране на финансова пирамида на стойност 65 млрд. долара и получи присъда от 150 години затвор.

Според информация на New York Post Мадоф е споделил пред затворници, че умира от опасната болест. Думите на Мадоф са били, че не му остава много живот, тъй като страда от рак.

Към настоящия момент от бюрото отказват да коментират здравето на Мадоф, като заявяват единствено това, че слуховете не са верни. Властите в САЩ водели разговори, за да получат разрешението на измамника за обявяване на здравословното му състояние, пише CNBC.

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 03:05 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Свят виж още

Коментари

Финанси виж още