IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Вещица ще издирва некоректни длъжници в Литва

Фирма за събиране на дългове е наела Вилия Лобачувиене – най-известната в балтийските страни вещица

10:39 | 16.01.09 г.
Автор - снимка
Създател
Вещица ще издирва некоректни длъжници в Литва

В тези трудни времена за кредиторите литовски събирач на дългове предлага необичайна услуга за връщане на кредити: магьосничество.

Базирана в столицата Вилнюс фирма е наела Вилия Лобачувиене – най-известната в балтийските страни вещица, да издирва компании и частни лица, които не си плащат задълженията, пише АР.

„Някои използват кризисната ситуация и отказват да изплащат дълговете си към банки и други компании“, пояснява Амантас Целконас, директор на фирмата за събиране на дългове Skolu Isieskojimo Biuras.

„Нашата нова служителка ще им помогне да проумеят ситуацията, да преценят отново кое е правилно и кое – грешно, и да действат по съответния начин“, смята той.

Вилия Лобачувиене, която се описва като „най-добрата вещица в Литва“, е известна в страната с „услугите“ си като предсказване на бъдещето и омагьосване. Тя твърди, че използва хипноза, билки и „биоенергийното поле“ в помощ на пациентите си.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 02:21 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Свят виж още

Коментари

Финанси виж още