IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Ford ще инвестира 425 млн. евро в завода си във Валенсия

Ford Motor Company се ангажира да въведе до три нови модела в малкия и среден сегмент и да осигури производствен капацитет от 350 000 автомобила годишно

17:18 | 04.09.07 г.
Ford ще инвестира 425 млн. евро в завода си във Валенсия
Ford Motor Company и синдикатът UGT подписаха споразумение относно бъдещето на завода на компанията във испанския град Валенсия до 2013 г., съобщиха от Мото-Пфое, официален вносител на марката у нас.

Ford Motor Company се ангажира да въведе до три нови модела в малкия и среден сегмент и да осигури производствен капацитет от 350 000 автомобила годишно. За тази инициатива ще бъдат инвестирани 425 млн. евро.

Синдикатът на свой ред ще гарантира конкурентна цена на труда в сравнение с останалите подобни европейски заводи.

По повод подписването на договора между Ford и UGT Джон Флеминг, президент и изпълнителен директор на Ford-Европа, казва: „Със сключването на това споразумение отхвърляме всяка неяснота за бъдещето на завода ни във Валенсия. Винаги съм казвал, че това предприятие е сред най-ефективните ни и гъвкави производствени центрове.”
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 16:44 | 09.09.22 г.
Най-четени новини
Още от Свят виж още
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.
Финанси виж още