IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

За 3 евро българите в чужбина ще получават 3 месеца обаждания от България

При разговорите с БГ номерата близките в България заплащат градско или междуградско обаждане, а не международен разговор

10:24 | 22.11.06 г.
Автор - снимка
Създател
За 3 евро българите в чужбина ще получават 3 месеца обаждания от България

Във връзка с предстоящите празници услугата БГ номер на Орбител дава възможност на българите в чужбина да получават обаждания от близките и приятелите си в България с абонамент за общо 3 евро в продължение на 3 месеца.

Промоцията е предназначена за нови потребители, заплатили услугата в периода 15 ноември - 31 декември 2006 г. Освен това от специалното предложение „3 месеца за 3 евро” могат да се възползват и потребители, които са се регистрирали, но не са заплащали за услугата до този момент. Самото плащане на абонамента става от страна на пребиваващия в чужбина българин чрез кредитна карта или международна дебитна карта.

Услугата БГ номер печели все по-голяма популярност сред българските емигранти. Няколко хиляди са българите зад граница, които са се регистрирали на сайта на услугата www.bgnomer.com до момента. В периода юни-ноември те са изговорили над 1,5 милиона минути със семействата и приятелите си в България.

БГ номер се предоставя в 36 града в България, включително и във всички областни центрове. Услугата се предлага в над 50 държави по света, в които има българи – както емигрантски общности, така и национални малцинства. Според статистиките държавите с най-много регистрирани БГ номера са САЩ, Канада, Германия, Великобритания, Испания, Франция, Австрия, Украйна, Руската Федерация и др. В България телекомът от ново поколение е раздал най-много БГ номера в София, Бургас, Варна, Пловдив и Русе.

При разговорите с БГ номерата близките в България заплащат градско или междуградско обаждане, а не международен разговор. Цената за градско обаждане е 13 ст. начална такса и 3,6 ст. на минута разговор с ДДС, които се включват в общата телефонна сметка на клиента, включително и ако той е абонат на БТК.

Орбител не е забравил и настоящите клиенти на БГ номер, чийто Коледен подарък е 3-месечен безплатен абонамент за електронното издание на вестник „Капитал”. Чрез изданието емигрантите ще имат възможност да се информират безплатно за новините от България.

Имиджова публикация

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 07:09 | 09.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Свят виж още

Коментари

Финанси виж още