IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Първият в света лоу кост ресторант отвори врати в Будапеща

Обслужването във Veranda Grill&Wine ще бъде на високо ниво, но бизнес моделът ще бъде съвсем нов

08:40 | 24.07.06 г.
Автор - снимка
Създател
Първият в света лоу кост ресторант отвори врати в Будапеща

По примера на нискотарифните (лоу кост) авиокомпании в Будапеща отвори врати първият лоу кост ресторант, съобщи унгарският портал Index.hu.

Обслужването във Veranda Grill&Wine ще бъде на високо ниво, но бизнес моделът ще бъде съвсем нов. Колкото по-рано си резервирате маса и предварително поръчате какво ще ядете и пиете, толкова по-голяма отстъпка ще получите.

Отстъпката ще зависи и от часа, за който сте резервирали маса. В зависимост от търсенето в пиковите часове вероятно отстъпката ще е малка, но в по-ненатоварените части от денонощието може да получите отстъпка до 50%.

Според управителя на ресторанта Золтан Кучера въпреки отстъпките новият бизнес модел вероятно ще е много печеливш, защото благодарение на предварителните заявки ще могат много по-точно да се планират покупките на продукти и ресторантът ще е пълен с клиенти и извън пиковите часове.

Кучера заяви още, че очаква по-ниските цени да привлекат и по-неплатежоспособни клиенти към качествените ресторантьорски услуги.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 16:29 | 09.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Свят виж още

Коментари

Финанси виж още