IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Avon инвестира 12 млн. долара в център за дистрибуция в Румъния

Очаква се месечно центърът да дистрибутира общо над 7 милиона продукта

12:59 | 31.05.06 г.
Автор - снимка
Създател
Avon инвестира 12 млн. долара в център за дистрибуция в Румъния

Avon инвестира 12 млн. долара в нов регионален център за дистрибуция на стоки в Румъния, който ще обслужва пет страни от региона – България, Молдова, Македония, Албания и Румъния.

Той е разположен на над 11 хиляди кв. м площ и ще открие 250 работни места. Очаква се месечно центърът да дистрибутира общо над 7 милиона продукта.

Инвестицията е продиктувана от разрастването на бизнеса на Avon през 2005 година в региона, както и от разширяването на пазарния дял на компанията.

Новият център ще разполага със склад от 3 300 кв. м, с общ складов капацитет над 4 100 палета. Частта за опаковане е оборудвана с най-модерна полуавтоматична система за опериране.

Новият център ще оптимизира работата на всички отдели, отговарящи за операционната работа – логистика, съхранение на стоките, подготовка и пакетиране на индивидуалните поръчки, дистрибуция, обслужване на клиентите и IT.


Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 12:10 | 09.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Свят виж още

Коментари

Финанси виж още