IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Nokia инсталира Google Talk и в новата версия на таблета 770

Nokia 770, пусната на пазара през 2005 година, предлага безжичен интернет достъп до музикалните и видео файлове и пощата на потребителя

16:29 | 16.05.06 г.
Автор - снимка
Създател
Nokia инсталира Google Talk и в новата версия на таблета 770

Nokia, номер едно сред производителите на мобилни телефони в света, показа във вторник нова версия на своя таблет за работа в интернет - хибрид между компютър и телефон, функциониращ със софтуера Google Talk, както и първата версия на апарата.

Благодарение на споразумението между финландската компания и търсачката номер едно в света, с новата версия на таблета за безжичен достъп ще могат да се водят разговори с други потребители на този софтуер за съобщения в реално време.

Nokia 770, пусната на пазара през 2005 година, предлага безжичен интернет достъп до музикалните и видео файлове и пощата на потребителя. Новата версия, показана във вторник в Стокхолм, е снабдена и с истинска клавиатура.

Моделът 770 не използва мрежите на мобилните оператори, а безжична връзка.

Ари Виртанен, от отдел мултимедия на Nokia, заяви, че апаратът се продава много добре след пускането му на пазара миналата година. Той уточни също така, че са реализирали много продажби през ноември и до Коледа произведените апарати вече са били изчерпани.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 05:08 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Свят виж още

Коментари

Финанси виж още