IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Нови членове влизат в Надзорния съвет на BA-CA

18:23 | 25.01.06 г.
Автор - снимка
Създател
Нови членове влизат в Надзорния съвет на BA-CA

На Общо събрание на “Банк Аустрия Кредитанщалт” (BA-CA), проведено днес следобед, Карло Салватори, Алесандро Профумо и Серджо Ермоти са избрани за нови членове на Надзорния съвет, съобщиха от банката.

На срещата на Надзорния съвет, която се е състояла веднага след Общото събрание, Салватори е избран и за председател на Надзорния съвет.

Роберт Цадрацил е избран в Управителния съвет на BA-CA. Като главен оперативен директор той ще поеме Global Banking Services Division (Организация, ИТ, Операции, Управление на недвижимостите и др.). В момента Роберт Цадрацил е в Надзорния съвет на HVB Bank Biochim в България. Досега той отговаряше за дирекцията “Организация на Групата/ИТ” в BA-CA.

Изборът на нови членове на Надзорния съвет на BA-CA е направен, след като предишният председател на Надзорния съвет, Михаел Мендел, както и досегашните членове Щефан Йенч и Майкъл Кемер се оттеглиха от Надзора.

Волфганг Шприслер, говорител на Управителния съвет на HypoVereinsbank, остава в Надзорния съвет на BA-CA.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 12:59 | 06.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Свят виж още

Коментари

Финанси виж още