IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Time Warner отрече информацията за предстояща продажба на дял от AOL

Шефът на Time Warner се възползва от случая, за да отрече и друга информация

17:43 | 13.10.05 г.
Автор - снимка
Създател
Time Warner отрече информацията за предстояща продажба на дял от AOL

Изпълнителният директор на Time Warner Ричърд Парсънс опроверга днес информацията на Wall Street Journal за евентуалната продажба на дял от подразделението си America Online (AOL) на Google и Comcast, съобщи Ройтерс. По думите на Парсънс написаното от изданието се основава единствено на „пазарни слухове“.

Това са слухове, разпространявани от пазара и аз нищо не мога да направя по въпроса“, заяви Парсънс, като отказа да коментира повече.

Шефът на Time Warner се възползва от случая, за да отрече и друга информация, публикувана преди време в Wall Street Journal – че компанията ще влезе в съюз с Microsoft в областта на търсенето по Интернет.

Според вестника двете групи имат планове да обединят съдържанието на AOL с технологията MSN. Признавайки, че тези две услуги ще се допълват Парсънс заяви, че по този въпрос не са водени никакви сериозни преговори. В момента Google разчита на AOL за платеното си търсене.


Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 20:17 | 07.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Свят виж още

Коментари

Финанси виж още