IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бекъм строи къщичка на децата си за 185 000 евро

13:15 | 08.04.05 г.
Автор - снимка
Създател
Бекъм строи къщичка на децата си за 185 000 евро
Футболната звезда Дейвид Бекъм и съпругата му Виктория получиха разрешение да завършат сторежа на къщичката за децата си, разположена в градината на имението им в Англия, съобщи Dnes.bg.

Къщичката, с площ 40 кв.м., възлиза на "скромната" сума от 185 000 евро, като в условието за получаване на право на стоеж изрично е упоменато, че тя не трябва да се ползва за постоянно живеене.

Малката постройка от червени тухли ще допълва вече съществуващия замък, предназначен за децата им Бруклин (6 г.), Ромео (2 г.) и новороденото им братче Круз. Те вече имат на свое разположние наблюдателна кула, подвижен мост и пързалка.

Според английската преса тези удобства в градината на т.нар. от тях “Бекъмгански дворец” са стрували на звездната двойка около 320 000 евро, което обаче няма опасност да наруши семейния бюджет, като се има предвид, че само от един рекламен договор звездата на Реал Мадрид получава 50 млн. евро.

Семейство Бекъм, което приципно живее в Мадрид, прекарва много малка част от времето си в Англия.
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 16:08 | 19.08.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Свят виж още
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.
Финанси виж още