IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какви предавания обичат да гледат европейците по празниците

12:37 | 28.12.04 г.
Автор - снимка
Създател
Какви предавания обичат да гледат европейците по празниците
84% от европейците имат елхичка вкъщи



Телевизионни програми с насилствен характер не трябва да бъдат излъчвани по телевизията по време на коледните и новогодишните празници според две трети от телевизионните зрители в 11 европейски страни. Това показват данните на изследване, направено от Research International, по молба на UPC Broadband (UPC), един от най-големите европейски кабелни оператори, съобщи Tialoto.bg.

Според проучването, извършено в Холандия, Франция, Австрия, Полша, Унгария, Норвегия, Швеция, Белгия, Чехия, Словакия и Румъния, 65,9% от интервюираните 5 000 телезрители, програмите, показващи насилие, не трябва да бъдат излъчвани по телевизията, особено около Коледа.

По празниците като цяло най-предпочитани са семейните филми, докато почитателите на спортни срещи и на живи предавания се понижава: 70% от европейците не искат да гледат директни спортни предавания по празниците.

Вижте още

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 15:34 | 10.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Свят виж още

Коментари

Финанси виж още