IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Следващата седмица ще е богата на тримесечни отчети

17:01 | 16.04.04 г.
Автор - снимка
Създател
Следващата седмица ще е богата на тримесечни отчети
Идната седмица няма да бъде особено богата на макро-данни, но за сметка на това ще е наситена с изнасяне на отчети за първото тримесечие.

На макроикономическия фронт инвеститорите с интерес ще следят данните за седмичните молби за помощ за безработица в САЩ, които излизат в четвъртък. С интерес се очакват и данните за дълготрайните поръчки за месец март, които ще бъдат изнесени в петък.

В понеделник инвеститорите ще следят за резултатите на 3M Company преди отваряне на пазара, както и за тези на фармацевтичния производител Eli Lilly.

Същият ден ще изнесат резултатите си и голям брой банки и някои финансови институции като Washington Mutual First State Bancorp и други.

Във вторник с интерес ще бъдат проследени отчетните резултати на Altria Group, Check Point Software, General Motors, Lucent, Pfizer и Sprint FON преди отварянето, както и на Motorola след затварянето на пазара.

Eastman Kodak, Ford Motor, Honeywell, The Coca-Cola Company, Reynolds & Reynolds Co. са само част от компаниите, които изнасят резултатите си в сряда преди отваряне на американския пазар. След неговото затваряне към тях ще се присъеденят Ebay, Juniper Networks, KLA-Tencor и MedImmune.

В четвъртък вниманието на инвеститорите ще бъде насочено към резултатите на компонентите на Dow Jones - Caterpillar както и на компаниите AT&T, BellSouth, Nextel и SAP AG, преди отварянето на американския пазар. След затварянето му резултатите си ще изнесат и Broadcom, Corning, Mercury Interactive и PeopleSoft. Отчетите си ще представят и компаниите Amazon.com, American Express и Amgen, но времето на изнасянето им все още не е известно.

В последния ден от следващата седмица ще станат известни и резултатите на Ericsson LM Telephone и International Paper, преди отварянето на пазара.


Теодор Минчев
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 00:10 | 07.09.22 г.
Най-четени новини
Още от Свят виж още

Коментари

Финанси виж още