IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Камала Харис обеща по-твърд подход към миграцията и подкрепи оръжията за Израел

Тя отхвърли твърденията, че е променила позициите си по ключови въпроси и обеща да назначи министър републиканец

17:40 | 30.08.24 г.

 

Камала Харис обеща по-твърд подход към миграцията по южната граница на САЩ и заяви, че няма да спре оръжията за Израел. Харис даде първото си интервю за голяма медия, откакто получи номинацията на Демократическата партия за президент.

В интервюто за CNN Харис отхвърли твърденията, че е променила позициите си по ключови въпроси и обеща да назначи министър републиканец. Вицепрезидента заяви, че ще възобнови стремежа за обхватно гранично законодателство, което ще затегне миграцията в САЩ, и обеща да приложи законите срещу преминаването на границата.

Тя зае близка позиция относно силната подкрепа на президента Джо Байдън за Израел и отхвърли призивите на някои представители на Демократическата партия Вашингтон да преосмисли изпращането на оръжия за Израел заради големия брой палестински жертви в Газа.

Вицепрезидентът заяви, че подкрепя силен Израел, но трябва да се постигне сделка, за да има примирие в конфликта в Газа. Харис посочи за първи приоритет на нейното управление всички американци да имат икономически възможности и подкрепа за средната класа, включително намаляване на ежедневните разходи на американците и инвестиране в семействата и малкия бизнес.

Цялата емисия гледайте във видеото.

Всички емисии от "Bloomberg Terminal" може да гледате тук.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 17:36 | 30.08.24 г.
Най-четени новини
Още от Bloomberg Terminal виж още

Коментари

Финанси виж още