IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

База на НАТО в Германия вдигна нивото на сигурност поради „потенциална заплаха“

Нивото на заплаха беше повишено до второто по сила от общо четири състояния на тревога

10:54 | 23.08.24 г. 1
Автор - снимка
Създател

Военновъздушната база на НАТО в Германия повиши нивото на сигурност „въз основа на разузнавателна информация, която разкрива потенциална заплаха“, беше съобщено късно снощи от Франс прес.

„Целият основен персонал извън участващи в мисия е изпратен у дома като предпазна мярка“, се казва в изявление в социалната медийна платформа X. „Безопасността на нашия персонал е наш основен приоритет. Операциите продължават по план", каза говорител на базата.

Нивото на заплаха беше повишено до второто по сила от общо четири състояния на тревога. То се определя като „инцидент, който се е случил или е получена разузнавателна информация, показваща, че някаква форма на терористична акция срещу организации или персонал на НАТО е много вероятна“. За втори път базата, където се намира въздушният флот на НАТО от разузнавателни самолети, повишава нивото на сигурност след инцидент миналата седмица.

Цялата емисия вижте във видеото.

Всички емисии от Bloomberg Terminal може да гледате тук.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 10:54 | 23.08.24 г.
Най-четени новини
Още от Bloomberg Terminal виж още

Коментари

1
rate up comment 1 rate down comment 0
sssaaa
преди 2 часа
Е какъв е този инцидент миналата седмица? Няма ли Демократичните медии да представят гафове/инциденти на безаналоговата НАТОвска техника и събития?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още