IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Номинираният за вицепрезидент на Тръмп се противопоставя на военната помощ за Украйна

Джей Ди Ванс коментира, че правителството трябва да направи повече за работническата класа

15:00 | 18.07.24 г. 2

Номинираният за вицепрезидент на Доналд Тръмп за президентските избори в САЩ Джей Ди Ванс се противопостави на военната помощ за Украйна.

Той говори на националния конгрес на Републиканската партия в Милуоки. Речта му включваше много от основните принципи на тръмпизма. Ванс обеща да даде приоритет на местното промишлено производство пред китайския внос и предупреди съюзниците, че вече няма „да се возят безплатно“ при осигуряването на световен мир.

Той заяви, че правителството трябва да направи повече в помощ на работническата класа, като ограничи вноса, увеличи минималната заплата и се противопостави на корпоративното охолство. Тези позиции, които противоречат на традиционно пробизнес ориентираните позиции на Републиканската партия, следват тясно програмата на Тръмп.

Демократите вече започнаха офанзива срещу Ванс, като изтъкнаха крайните му възгледи против абортите, и заявиха, че той ще прокарва крайнодясна програма на поста си.

Ванс обвини „политиците от кариерата“ като президента на САЩ Джо Байдън, че унищожават общности като неговата със злополучни търговски политики и войни в чужбина.

„Виждането на президента Тръмп е толкова просто и в същото време толкова силно. Приключихме с обгрижването на Уолстрийт. Ще се посветим на работещите хора“, изтъкна още Ванс.

Цялата емисия гледайте във видеото.

Повече от Bloomberg Terminal може да видите тук.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 15:00 | 18.07.24 г.
Специални проекти виж още
Още от Bloomberg Terminal виж още

Коментари

2
rate up comment 0 rate down comment 0
Tikva007
преди 2 минути
До: vasp: не, ПОПУЛИСТ! ;)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 1 rate down comment 0
vasp
преди 43 минути
ПУТИНИСТ ...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още