IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

„Телематик Интерактив“ първа въвежда изкуствения интелект в БГ онлайн гейминга

Публичното дружество предлага нова функция на име Bet Buddy

14:32 | 04.10.24 г.
Съдържание на Телематик Интерактив
Снимка: Freepik.com
Снимка: Freepik.com

„Телематик Интерактив България“ АД за пореден път доказа, че неотменно следва новите тенденции и е един от лидерите в иновативните решения. Компанията стана една от първите в онлайн гейминга у нас, която интегрира изкуствения интелект в услугите си.

С мисъл за крайния клиент, публичното дружество предлага нова функция на име Bet Buddy, която вече е достъпна на сайта на Palms Bet.

Услугата е уникална за България и освен че предоставя още една възможност за приятно изкарване на времето, чрез нея потребителите получават полезни съвети за своята игра, почерпени от огромна база данни.

Новият чатбот Bet Buddy впечатлява с адекватни и компетентни отговори, които са резултат от едногодишното му обучение от специалистите на „Телематик Интерактив България“ АД.

„Искахме да дадем на нашите потребители нещо по-вълнуващо и ангажиращо от сухи прогнози“, посочва Александър Сяров, ръководител отдел "Спорт" в „Телематик Интерактив България“ АД. „С този чат може да се получат реални отговори и прогнози по начин, който е лесен за разбиране и всъщност е много забавен за използване“, допълва той.

И наистина, уникалният виртуален асистент, базиран изцяло на AI технология, може да направи прогноза за изхода от футболни мачове, като същевременно води приятен разговор на спортни теми, оставяйки в миналото дните, когато потребителите проверяха собственоръчно статистики и коефициенти.

Източник: Телематик Интерактив Източник: Телематик Интерактив

Bet Buddy, който се представя като Ар Ти в чата, предоставя всички необходими данни досущ като спортен анализатор, за да направят потребителите информирани залози. Обхватът на темите е наистина огромен – Ар Ти отговаря на всякакви запитвания от това в каква форма са футболистите на даден отбор, до шансовете му за успех, базирани на последните му представяния и контузиите в отбора.

Изкуственият интелект, който “Телематик Интерактив България” АД революционно въвежда на сайта на Palms Bet, използва усъвършенствани алгоритми, за да прогнозира изхода от мачовете, като анализира всичко - от формата на играча и тактиката на отбора до метеорологичните условия и исторически данни. Чатботът не е просто пореден инструмент в онлайн гейминга, изкуственият интелект буквално го преобразява, обогатявайки го с много по-умни и ефективни технологии.

А защо Bet Buddy е различен от всичко, което сме виждали досега? Това не е просто машина за статистика. Той е личен спортен експерт, който е на разположение 24/7. Освен това Bet Buddy непрестанно се развива, като се учи от всеки разговор.

Последна актуализация: 14:32 | 04.10.24 г.
Най-четени новини
Още от Новини и анализи виж още
Финанси виж още