IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Технологични лидери излизат на сцената на Tech of Tomorrow на 26 септември

Конференцията на Investor.bg ще започне с ексклузивен блиц разговор с Мартин Гисвайн

10:59 | 19.09.24 г.
Автор - снимка
Създател
Технологични лидери излизат на сцената на Tech of Tomorrow на 26 септември

Броени дни остават до събитието на Investor.bg Tech of Tomorrow, като тази година вниманието на присъстващите ще бъде насочено към умните решения за града, автоиндустрията, изкуствения интелект и киберсигурността. На 26 септември на сцената на технологичната конференция думата ще вземат водещи експерти в бранша, а гостите в "Интер Експо Център" ще научат как може да променят своя бизнес и да създават нови възможности.

Tech of Tomorrow ще започне в 13:35 часа с ексклузивен блиц разговор с преподавателя и член на Виенския университет Мартин Гисвайн. Освен като генерален мениджър на Nokia Phones Австрия/Адриатика, преподавател във Виенския универститет, той е съинициатор на общността DigitalCity.Wien и съосновател на иновационния кампус Talent Garden Wien. По време на Tech of Tomorrow в разговор с технологичния редактор на Investor.bg и водещ на предаването за високи технологии UpDate по Bloomberg TV Bulgaria – Елена Кирилова, той ще коментира състоянието на AI, неговото развитие и приложения в рамките на бизнеса.

Конференцията ще предложи на присъстващите четири дискусионни панела на тема: Автоматизация и AI; Киберсигурност; Демократизиране на финансовите продукти; Автомобилите и градът - свързаност, автономно управление и електричество.

В първия дискусионен панел в разговор за бизнес приложението на AI, автоматизацията на процеси и мястото на роботите в производствената дейност ще се включат вицепрезидентът „Глобален маркетинг и растеж" в Rakuten Viber Атанас Райков, изпълнителният директор за Югоизточна Европа на Kin+Carta Крум Хаджигеоргиев, както и Павлина Кекерова - вицепрезидент „Център за върхови постижения, данни, AI и автоматизация“ в Telelink Business Services, и Рюдигер Фрикеншмид - ръководител дивизия AI за Европа във Fujitsu.

Вторият панел на Tech of Tomorrow ще постави фокус върху киберсигурността. За идентифицирането на заплахи и автоматизацията на киберзащитата ще говорят главният директор „Стратегия по киберсигурност“ в AMATAS Борис Гончаров, управляващият партньор в Baseline CyberSecurity Спас Иванов и Константин Веселинов – управляващ директор в Centio. Модератор на разговора ще бъде технологичният редактор на Investor.bg и водещ на предаването за високи технологии UpDate по Bloomberg TV Bulgaria Елена Кирилова.

Демократизирането на финансовите продукти е темата на третия дискусионен панел на конференцията на Investor.bg. В него изпълнителният директор на MyFin Лъчезар Венков, Румен Радушев – генерален мениджър „Банкиране на дребно“ и главен директор „Дигитална трансформация“ на Пощенска банка, и Георги Георгиев – мениджър "Софтуерно развитие" в Smart IT, MFG, ще коментират новите технологии във финансовия свят и предизвикателствата пред AI във финансовите технологии. Модератор на панела е Георги Пенев – директор „Външни пазари и маркетинг“ в IRIS Solutions.

Финалният панел на Tech of Tomorrow е посветен на мобилността. Докъде могат да стигнат електрификацията и автоматизацията при автомобилите ще отговори Камен Илчев, оперативен директор на официалния вносител на Hyundai за България. За ролята на България като производител и развойна база за автомобилните технологии на бъдещето ще разкаже Димитър Малинчев, изпълнителен директор на SIGNATA Bulgaria, а за това как технологичният прогрес при автомобилите променя подготовката на кадри и сервизната дейност мнение по темата ще дадат от създателите на BMW Academy. Модератор на панела ще бъде Константин Томов, главен редактор на Automedia.bg и на Bulgaria ON AIR THE INFLIGHT MAGAZINE, а също и изпълнителен продуцент на автомобилното предаване „Колела“ по Bulgaria ON AIR и Bloomberg TV Bulgaria.

Програмата на Tech of Tomorrow и как да се регистрирате за присъствие на конференцията ще откриете на Investor Media PRO.

Основни партньори на Tech of Tomorrowса MFG, А1, Fujitsu, Telelink Business Services и Пощенска банка.

Партньори на проекта са SIGNATA, AMATAS, MyFin и Stoleto.

Tech of Tomorrow се организира с подкрепата на Devin, LATE CAFÉ & ROASTERY, Vinopoly, White Bite Catering, J Point Group и DiKa.

Институционални партньори са Българска стартъп асоциация (BESCO), Българската финтех асоциация и Sofia Tech Park.

Медийни партньори на Tech of Tomorrow са Bloomberg TV Bulgaria, Bulgaria ON AIR, Automedia.bg, Dnes.bg, Money.bg, Webcafe.bg, ТехБалон, медийната платформа Zone4Tech.bg и нейните подкасти „ТЕХните истории" и „ТЕХнически погледнато", Kaldata.bg, Dir.bg, DEV.BG, OffNews.bg и Divna.tech.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 11:17 | 25.09.24 г.
Най-четени новини
Още от Новини и анализи виж още
Финанси виж още