IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Илон Мъск може да се нуждае от операция

Милиардерът очаква тази седмица да разбере дали ще трябва да се подложи на нея

12:44 | 07.08.23 г. 1
Снимка: Bloomberg
Снимка: Bloomberg

Илон Мъск ще си направи ядрено-магнитен резонанс на врата и горната част на гърба и може да се подложи на операция, обяви 52-годишният милиардер в публикация в платформата си X, преди известна като Twitter, пише Bloomberg.

Най-богатият човек в света каза, че тази седмица ще разбере дали ще се наложи операция, преди предложената от него битка в клетка със съоснователя на Meta Platforms Марк Зукърбърг. По-рано той каза, че може да се нуждае от операция за укрепване на връзка между два прешлена.

Като главен изпълнителен директор на Tesla и Space Exploration Technologies, както и собственик на внимателно следената социална мрежа, здравето на Мъск е от голямо значение. Всеизвестен работохолик, Мъск каза, че е страдал от „много силни болки в гърба“ след битка със сумист.

Публикацията за сумо мача беше придружена от друга снимка на нещо, което изглежда като имровизиран ринг за японския спорт. Мъск спомена нараняването миналата година, след като предизвика руския президент Владимир Путин да се бият един срещу друг за Украйна.

Мъск, който обича да предизвиква онлайн зрелища, от седмици говори за все още несъстоялата се битка със Зукърбърг. Конкуренцията между двамата изпълнителни директори се засили, след като компанията майка на Facebook Meta пусна новата социална мрежа Threads, която се конкурира директно с X на Мъск.

В неделя Зукърбърг написа в Threads, че е предложил 26 август за дата на мача и все още чака потвърждение. „Готов съм за днес“, коментира той.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 12:44 | 07.08.23 г.
Специални проекти виж още
Още от Новини и анализи виж още

Коментари

1
rate up comment 8 rate down comment 2
khao
преди 11 месеца
... айде почна да бяга от битката :D:D:D
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още