IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Швейцарската марка Raymond Weil представи мъжки часовник, посветен на България

На циферблата на модела е изобразен гербът на България от розово злато, а на гърба – силует на картата на България с името на страната, изписано на кирилица

10:00 | 26.09.24 г.
Автор - снимка
Създател
Снимка: Джулиани
Снимка: Джулиани

За да отбележи 30 години присъствие на българския пазар, швейцарската марка Raymond Weil проектира специален модел, посветен на България, съобщиха от вносителя на швейцарски часовници "Джулиани" ЕООД.

На циферблата на модела е изобразен гербът на България от розово злато, а зад него се вижда собственият ин-хаус механизъм на марката RW Calibre 1212. На задния капак е изобразен силует на картата на България с името на страната, изписано на кирилица.

Моделът представлява елегантен мъжки часовник с видим автоматичен механизъм. Той е изработен от неръждаема стомана с покритие от розово злато, корпус с размер 42 мм и има черен циферблат, подчертан от стрелки и индекси с покритие Super-LumiNova, което се използва като фосфоресциращо покритие с много по-добра видимост и трайност. Има недраскаемо стъкло сапфир-кристал с антирефлексно покритие.

В чест на дългогодишното си партньорство с Raymond Weil "Джулиани" предлага 50 броя часовници от модела.

"Джулиани" ЕООД е повече от 20 години на българския пазар. Първата компания вносител на швейцарски часовници у нас започва своя бизнес в малък магазин на ул. "Г.С. Раковски" в София. Днес тя има 11 магазина на ключови места в столицата.

Последна актуализация: 16:08 | 01.10.24 г.
Най-четени новини
Още от Мода виж още
Финанси виж още