IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Стрийминг платформата Max обеща да покаже всеки момент от Олимпийските игри в Париж

Потребителите ще могат да гледат общо 762 състезателни сесии и общо 3800 часа на живо

18:41 | 22.07.24 г.
Снимка: Warner Bros. Discovery
Снимка: Warner Bros. Discovery

Спортните събития, предавани на живо, стават все по-важна част от стратегията за развитие и растежа на видео стрийминг платформите. Сега гигантът Warner Bros. Discovery, който притежава стрийминг услугата Max, обещава да излъчи всеки миг от Олимпийските игри.

На събитие за медии от компанията обявиха, че в Max ще могат да се гледат общо 762 състезателни сесии, 329 събития с медали и общо 3800 часа на живо в рамките на 19-те дни, в които протича събитието.

За целта компанията е заложила някои промени в платформата си. Цялото съдържание, посветено на Олимпийските игри в Париж, ще бъде позиционирано в отделна секция в Max. Планирано е излъчване на откриването на 24 юли, както и на закриващата церемония на 11 август. Стриймингът ще се случва на живо, а всичко излъчено до момента ще бъде достъпно за гледане и на по-късен етап, посочиха от Warner Bros. Discovery.

Всички 32 спорта, в които 10 500 спортисти ще се състезават в Париж, ще имат своя страница в Max, за да може откриването на събитията да се случва по-лесно.

Warner Bros. Discovery припомни, че ще предложи съдържанието от Олимпийските игри като част от всички тарифни планове на Max.

Освен персонализирани списъци за гледане, потребителите ще разполагат и с известия за златните медали. Специални изскачащи прозорци както за уеб, така и за мобилната версия на Max, ще припомнят, че предстои състезание за златен медал.

Компанията е добавила маркери на времевата линия, а това ще позволи лесно връщане назад към ключови моменти от събитието. Функцията ще е достъпна в Max за плажния волейбол, волейбола, хандбала, тениса, футбола, седмобоя, леката атлетика, плуването, шосейното, пистовото и планинското колоездене, бокса, баскетбола, художествената гимнастика и други спортове.

В отделна лента пък ще има известия за други провеждащи се на живо събития в същия момент с цел по-лесна навигация в приложението.

Като собственик на Eurosport, Warner Bros. Discovery ще предложи и преки предавания на Eurosport 1 и 2. Един от големите акценти на Eurosport 2 ще бъде регионалната едночасова програма „Bonjour, Paris!”, която ще се създава в Букурещ и ще бъде с продължителност един час всеки ден. С коментари в нея ще се включат българските спортисти Йордан Йовчев, Цветана Пиронкова и Симона Пейчева.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 18:41 | 22.07.24 г.
Специални проекти виж още
Още от Спорт виж още

Коментари

Финанси виж още