IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Nostrabet споделя какви данни са нужни за регистрация в Бетмаркет

Какви са тънкостите в процедурата

12:01 | 12.12.22 г.
Автор - снимка
Създател
Снимка: Бетмаркет
Снимка: Бетмаркет

Всеки почитател на спортни прогнози и казино игри знае, че първата легална стъпка за забавление е именно регистрацията. Анализаторите обръщат внимание на стъпките за регистрация в Бетмaркет и посочват, че за създаването на профил в тази платформа няма много изисквания, впрочем често целият процес може да бъде описан като правенето на регистрация в дадена социална мрежа. Все пак знаем, че има и тънкости при тази процедура и в следващите редове ще обърнем внимание именно на тях.

Препоръчваме на всеки един клиент да се запознае предварително с един букмейкър и да провери дали е лицензиран, дали връзката, която предоставя, е защитена (обърнете внимание на катинарчето в адрес бара, което подсказва за наличието на SSL връзка) и едва тогава започвайте да въвеждате данни.

При избора на регистрация, бетинг компанията ще изисква от клиента да предостави лични данни, необходими за създаването на профил. На първата страница ще откриете, че се изисква посочването на потребителско име, валидна електронна поща и парола – последната трябва да е сигурна, тоест малко по-дълга с поне една цифра и главна буква. В последното каре присъства и посочването на гражданство, но тъй като системата ви засича по IP адрес, по презумпция ще бъде избрано българско такова.

На следващата страница ще открием малко повече изисквания за информация. Операторът изисква две имена – първо име и фамилия по лична карта, следователно не трябва да използвате малко име или някакъв псевдоним. Следващата стъпка е да посочите ЕГН, телефон, пощенски код, адрес и град. Препоръчваме да използвате тези по лична карта, след като процесът по верификация ще сравнява точно тези данни. Обърнете внимание, че в тази секция присъства и опцията за използването на промо код, който позволява отключването на стартова оферта или  друга възможна, която е активна по това време.

След посочването на горните, не трябва да забравяме, че имаме общи условия, с които да се съгласим – подозираме, че малцина ги четат, макар и да е редно да се запознаете с тях, а след това само потвърждавате завършването на профила.

Това са основните изисквания при правенето на регистрация за този оператор. Процедурата е стандартна и праволинейна. Има и още едно изискване, за да използвате напълно свободно вашия профил – верификацията. Този оператор посочва, че едно селфи, най-вероятно с личен документ ще е напълно достатъчно, за да може да се потвърди, че вие сте човекът, който стои зад този профил. Това не е някаква специална прищявка на бранда, а просто изискване на закона на хазарта – подобни игри могат да се практикуват само и единствено от пълнолетни лица.

Нещо още по-интересно е, че този оператор включва всеки нов клиент, преминал през всички стъпки, за участие в специална бонус игра, която ще се разиграва след стартирането през декември. Длъжни сме да обърнем внимание и на някои подробности около закона за защита на личните данни. Нито един букмейкър няма право да продава, предоставя или използва личните данни на своите клиенти за целите на друга компания. Единствената правна позиция, в която може да се използват те, е за целите на оператора. В този случай говорим за предоставянето на индивидуални промоции, премахване на игри, които не са интересни за аудиторията и други.

Важно е да запомним, че всеки лицензиран оператор изисква от клиентите си да спазват условията на отговорна игра. Нито един бранд не обещава сигурни или гарантирани печалби след регистрация, тук се предоставя само шанс и нищо друго.

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!

Последна актуализация: 15:11 | 15.12.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Спорт виж още
Финанси виж още