IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Jack Daniel’s подчерта присъствието си в България с посещение на мастър дистилъра Крис Флетчър

Ексклузивните събития предложиха възможност на ценителите на уискито да се запознаят отблизо с традициите и иновациите зад създаването на прочутото Tennessee Whiskey

14:55 | 28.10.24 г.
Автор - снимка
Създател
Снимка: K.___.Photography Снимка: K.___.Photography

С визитата на мастър дистилъра и вицепрезидент на Jack Daniel’s Крис Флетчър, България се нареди сред малкото страни, които имат честта да посрещнат този емблематичен представител на световноизвестната марка. Във време на все по-активни инвестиции и растящ интерес към премиум напитките, събитието подчерта важността на българския пазар за Jack Daniel's и открои посветеността на марката към почитателите ѝ у нас.

Ексклузивните събития, проведени в София, предложиха възможност на ценителите на уискито да се запознаят отблизо с традициите и иновациите, които стоят зад създаването на прочутото Tennessee Whiskey. Присъстващите имаха възможността не само да се срещнат лично с Флетчър, но и да участват в дегустации на някои от най-специалните уискита на марката, сред които Jack Daniel’s Old No.7, Jack Daniel’s Sinatra Select, Jack Daniel’s Single Barrel Select, Jack Daniel’s Bonded и Jack Daniel’s Triple Mash.

Събитието се състоя в The Residence Exclusive Club – място, подходящо с изтънчената си атмосфера и предоставящо платформа за обмяна на идеи и впечатления. Презентацията на Флетчър пренесе присъстващите в сърцето на дестилерията в Линчбърг, където той детайлно разказа за изработката и философията на Jack Daniel’s. „Всеки етап от процеса на дестилация и отлежаване е изпълнен с внимание към детайла и отдаденост на качеството,“ сподели Флетчър, подчертавайки значението на съчетаването на традиция и иновация за дългогодишния успех на марката.

Освен с дегустацията на изключителни уискита, гостите имаха възможността да общуват със специалния гост, като успяха да се снимат с Флетчър и да получат лично подписани бутилки – момент, който остава ярък спомен за българските почитатели на бранда.

Снимка: K.___.Photography Снимка: K.___.Photography

Посещението на Флетчър в България не само предостави поглед върху процесите, които определят качеството на Jack Daniel’s, но и показа стратегическата важност на страната ни за марката. Българският пазар продължава да привлича вниманието на световните производители на премиум алкохолни напитки, а Jack Daniel’s отново затвърди репутацията си, демонстрирайки своята ангажираност и признание към местната общност.

За Jack Daniel’s

Основана през 1866 г., Jack Daniel's е най-старата официално регистрирана дестилерия в Съединените щати и е дом на известното Tennessee Whiskey. Разположена в Линчбърг, щата Тенеси, дестилерията се отличава със своя уникален метод на филтриране през въглен от кленово дърво, което придава неповторим мек вкус на уискито. Продуктите на Jack Daniel's са познати и уважавани в над 170 държави, а марката е символ на качество и традиция.

За повече информация, моля посетете: www.jackdaniels.com

Моля, консумирайте отговорно.

Последна актуализация: 14:55 | 28.10.24 г.
Най-четени новини
Още от Lifestyle виж още
Финанси виж още