IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Тръмп се завърна в класацията на 500-те най-богати в света

Пазарната капитализация на Trump Media & Technology Group Corp. нарасна почти три пъти от края на септември насам

09:00 | 23.10.24 г.
Снимка: Bloomberg
Снимка: Bloomberg

Бившият американски президент Доналд Тръмп се завърна в индекса на милиардерите на Bloomberg за първи път от 6 август, тъй като акциите на медийния му стартъп поскъпват заедно с шансовете му на пазарите за политически залози.

Състоянието на Тръмп нарасна до 6,5 млрд. долара във вторник, което го нарежда на 481-во място в списъка на 500-те най-богати хора в света.

Пазарната капитализация на Trump Media & Technology Group Corp., която е собственик на социалната мрежа Truth Social, нарасна почти три пъти от края на септември насам, увеличавайки богатството на Тръмп на хартия.

Акциите на Trump Media се търгуват свързано с вероятността Тръмп да стане следващият президент на САЩ. Коефициентите, че Тръмп ще спечели изборите на 5 ноември, скочиха през последните седмици в сайтовете за залагания Polymarket и PredictIt.

Цената на акциите на Trump Media & Technology Group расте заедно с коефициентите за победа на Тръмп на изборите. Графика: Bloomberg Цената на акциите на Trump Media & Technology Group расте заедно с коефициентите за победа на Тръмп на изборите. Графика: Bloomberg

Нетното състояние на Тръмп е най-високото от 22 юли насам, ден след като президентът Джо Байдън се отказа от надпреварата, в резултат на което вицепрезидентът Камала Харис стана кандидат на демократите.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 09:00 | 23.10.24 г.
Най-четени новини
Още от Lifestyle виж още

Коментари

Финанси виж още