IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Silabg.com въвежда първата AI система за онлайн клиентско обслужване на българския пазар

Системата е създадена така, че да се превърне в доверен смарт консултант на всяка стъпка от клиентското изживяване

10:00 | 09.10.24 г.
Автор - снимка
Създател
Снимка: Bloomberg LP
Снимка: Bloomberg LP

Клиентите на най-големия магазин за хранителни добавки в България, Silabg.com, вече могат да се възползват напълно безплатно от първата AI система за онлайн обслужване на клиенти, която ще усъвършенства пазаруването в уебсайта и ще улесни изживяването, издигайки го на ново ниво. Системата е създадена така, че да се превърне в доверен смарт консултант на всяка стъпка от клиентското изживяване, като обединява в себе си услуги и умения, присъщи на реален служител.

На повърхността си системата наподобява стандартен автоматичен чатбот, но още при първото ползване клиентът ще види грандиозна разлика – това е първият истински полезен чатбот, който не просто ще напътства клиентите по време на престоя в онлайн магазина на Silabg.com, но ще трансформира цялостното изживяване и интеракция с компанията. Чат системата е захранена от специализирани AI aгенти, работещи в пълен синхрон, за постигането на една обща цел – да помогне на клиентите на Silabg.com, да постигнат своите здравословни и фитнес цели. Използването на тези AI агенти прави чатбота изключително гъвкав и позволява провеждането на напълно естествен разговор – без предварително зададени отговори и бутони. Изображение: Silabg.com Изображение: Silabg.com

Функциите на системата включват персонализирани препоръки за продукти според нуждите, целите и изискванията на потребителите; персонализирана консултация при избор на продукт; изчерпателно отговаряне на въпроси свързани с продуктите и услугите на магазина; сравняване на 2 или повече продукта; бърза поръчка директно през чатбота; проследяване на поръчка; приемане на рекламации и прехвърляне към човешки консултант.

Така, влизайки в сайта на Silabg.com, освен богатия избор от различни хранителни добавки и фитнес аксесоари, клиентът ще има и пълната свобода да комуникира с чатбота. С помощта на AI потребителят ще получи отговор на всеки един въпрос и специализирана консултация спрямо нуждите си, създавайки един напълно естествен разговор. АI агентите в системата на Silabg.com са усъвършенствани до такава степен, че създават усещането, че клиентът говори с професионалист, специализирал в дадената сфера. Това не е обикновен чатбот, защото всеки клиент и казус сам по себе си е различен, затова ако се даде повече информация, агентът ще може да даде възможно най-точна препоръка на потребителя. Базата данни на AI бота се уповава на продуктите, които се предлагат от Silabg.com, и опита, натрупан от решаването на казуси през изминали години. Затова колкото по-подробна бъде информацията, която е предоставена от клиента - каква е целта му и какви възможности има, толкова по-изчерпателен ще бъде и отговорът.

Изображение: Silabg.com Изображение: Silabg.com

AI агентите  в системата на Silabg.com имат достъп  до цялата информация на клиента, но освен това с времето  те ще трупат все повече  информация от решените до  момента казуси. Според развитието  на случаите и информацията  на потребителя, те ще могат  да предвиждат от какво ще  има нужда той. Иновативната система  е създадена с цел подобряване  на качеството на живот на  база миналата и настоящата  информация за конкретния клиент. И така, колкото повече се използва, толкова повече ще се подобрява  и ще предвижда нуждите на  потребителите.

В сектора на здравословния начин на живот и висококачествените хранителни добавки Silabg.com е пример за успешна интеграция на AI технологии. Системата за онлайн клиентско обслужване е съвместна разработка на HighSkyAI и Silabg.com, като благодарение на доброто партньорство между двете компании се стига до успешното внедряване на изкуствен интелект, който не само удовлетворява нуждите на клиентите, но и създава напълно ново ниво на обслужване и персонализация. Това е най-иновативната система за обслужване на клиенти на пазара, като се очаква да обслужи десетки хиляди клиенти на онлайн магазина още през първите си месеци.

Изображение: Silabg.com Изображение: Silabg.com

С този ход  Silabg.com не само следва тенденциите в индустрията, а ги създава. В свят, където персонализацията и качеството са от огромно значение, магазинът демонстрира как силата на AI може да трансформира онлайн търговията и да направи клиентското обслужване по-ефективно и достъпно от всякога. Silabg.com отговаря на нуждите на своите клиенти, предлагайки им всичко необходимо за постигане на техните здравословни и фитнес цели. Бъдещето на онлайн търговията вече е тук и Silabg.com е на челна позиция в тази нова ера.

Последна актуализация: 09:51 | 08.10.24 г.
Най-четени новини
Още от Lifestyle виж още
Финанси виж още