IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

LATE Café & Roastery открива нов обект в сърцето на София

Новото кафене се намира на ул. „Шейново“ 2, в непосредствена близост до Софийския университет

09:00 | 12.09.24 г.
Автор - снимка
Създател
Снимка: LATE Café & Roastery
Снимка: LATE Café & Roastery

София вече има ново място, където любителите на кафе могат да се насладят на изключително качество и уютна атмосфера. LATE Café & Roastery с гордост обявява откриването на своя нов обект на ул. „Шейново“ 2, в непосредствена близост до Софийския университет – на ъгъла на улиците „Шейново“ и „Кракра“. Това централно разположение не само предлага удобство, но и създава идеална възможност за срещи и наслада в една от най-историческите части на града.

Нова глава в кафе културата на София

Новото кафене на LATE Café & Roastery обещава да се превърне в предпочитано място за софийските ценители на кафето. Със своето стратегическо разположение в близост до културните и образователни институции на столицата, обектът е създаден да привлече както студентите и преподавателите от университета, така и всички, които търсят спокойно място за работа, почивка или срещи с приятели.

Кафе с история и вкус

В LATE Café & Roastery вярваме, че доброто кафе започва с качествени зърна и завършва с прецизно приготвяне. Всички сортове кафе, които предлагаме, се изпичат в нашия специализиран обект в Paradise Center, където гарантираме висококачествен процес на изпичане, запазващ автентичния вкус и аромат. В новия ни обект на ул. „Шейново“ 2 ще намерите същите тези внимателно подбрани и изпитани кафета, приготвени с майсторство от нашите опитни баристи.

Уют и стил в центъра на София

Новото кафене на LATE Café & Roastery е проектирано така, че да съчетава уют и модерен дизайн. Пространството е създадено с мисъл за детайлите, за да предложи комфорт и вдъхновение на всеки, който прекрачи прага. Независимо дали търсите място за работа с чаша ароматно кафе или предпочитате да се отпуснете и да се насладите на момента, нашето кафене е идеалното място за вас.

Снимка: LATE Café & Roastery Снимка: LATE Café & Roastery

Меню, което говори на всеки вкус

Новото кафене предлага разнообразно меню, включващо както класически кафе напитки, така и авторски специалитети, създадени с внимание към всеки детайл. От първото си еспресо сутринта до късното следобедно капучино, LATE Café & Roastery обещава да задоволи всеки вкус.

Заповядайте при нас!

LATE Café & Roastery на ул. „Шейново“ 2 вече очаква своите гости. Независимо дали сте на път за работа, излизате от лекция или просто търсите място, където да се насладите на едно наистина добро кафе, ние сме тук, за да ви предложим най-доброто. Посетете ни и открийте своя нов любим кафе-кът в София!

Последна актуализация: 20:31 | 11.09.24 г.
Най-четени новини
Още от Lifestyle виж още
Финанси виж още