IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Филип Буков и Мая Бежанска забъркаха лятна комедия с коктейли в "Хилтън София"

Популярните актьори гостуваха в бар Regale в столичния хотел като част от „Пощенска кутия за приказки“

15:41 | 25.07.24 г.
Автор - снимка
Създател
Снимка: Хилтън София
Снимка: Хилтън София

Новият коктейл бар Regale в хотел "Хилтън София" продължава да изненадва публиката със забавни летни събития. Стотици посетители изпълниха до краен предел терасата на бара, нетърпеливи да чуят „Най-доброто от Пощенска кутия за приказки“ и да опитат от авторските коктейли. Известните актьори Филип Буков, Мая Бежанска, Петьо Петков – Шайбата и харизматичната авторка Цветелина Цекова се погрижиха за доброто настроение от начало до край с артистично четене на някои от най-силните истории от литературния формат. А талантливите миксолози на бар Regale зарадваха публиката със студени коктейли за още по-голяма наслада през лятната вечер.

„Пощенска кутия за приказки“ е литературен проект на Гери Турийска, в който известни личности четат текстове на изявени автори – любители на краткия разказ. Забавните истории радват публиката вече 14 години, като в последните няколко трупата стартира и турнета из цялата страна, за да достигне до все повече хора. На вчерашното издание в бар Regale се четоха текстове на български модерни автори като Георги Блажев, Цветелина Цекова представи неин авторски текст, а Филип Буков разсмиваше с вицове и анекдоти. Събитията от „Пощенска кутия за приказки“ имат за цел да популяризират и засилят интереса на хората към литературата. Кауза, зад която Хилтън София и бар Regale с удоволствие също застават.

Снимка: Хилтън София Снимка: Хилтън София

Със своята стилна и красива атмосфера, внимателно подбрано меню от изцяло местни съставки и богата палитра от авторски коктейли, бар Regale е райско кътче за феновете на миксологията, а терасата му е идеалният избор за прохладна лятна вечер. От класически коктейли до иновативни прочити на популярни напитки, всяка комбинация в менюто тук е изкусно съчетание на вкусове и аромати, които оставят безгрижно усещане на удоволствие. Regale Bar & Terrace е идеалното място както за забавна и запомняща се коктейлна вечер, така и за частна бизнес среща през деня. Концепцията на мястото е то да бъде модерно и елегантно, но в същото време дръзко и вълнуващо и затова барът готви още много летни изненади и събития, които скоро ще обяви.

Последна актуализация: 15:41 | 25.07.24 г.
Специални проекти виж още
Още от Lifestyle виж още
Финанси виж още