IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какви са тенденциите, които да очакваме в офис обзавеждането през 2024 г.?

Смарт офисите навлизат бързо и вече са неделима част от развиващата се работна среда

08:00 | 06.11.23 г.
Съдържание на Offisphera
Снимка: Offisphera
Снимка: Offisphera

Основни тенденции в обзавеждането на офис пространства през следващата година са лекота в интериора, функционалност, използването на натурални материали и наблягане на естествената светлина.

В унисон с тези трендове се явява и цветът на 2024 година, определен от Sherwin-Williams, известен под името upward. Този светлосин деним съчетава в себе си спокойни сиви нотки и ни кара да мечтаем за светли дни, с безоблачно синьо небе… Съчетава се прекрасно с дървесни елементи, екрю, охра и цвят пудра. Материите, които ще се използват все повече, са естествените: меки, плюшени, памук, вълна. Биофилията и вмъкването на живата природа в офиса продължава да е сред водещите течения в офисното обзавеждане.

Пространствата стават все по-гъвкави и проектирани с мисъл за служителя. Залага се на удобство, функционалност и уединени пространства за индивидуална работа, която изисква максимална концентрация.

Смарт офисите навлизат бързо и вече са неделима част от развиващата се работна среда. Все по-често ще виждаме иновативни и екологични решения: енергоспестяващо осветление, системи за наблюдение на качеството на въздуха, управление на шума и светлината, запазване на работно място през създадена за целта платформа…

Нашите специалисти в Offisphera задават тенденциите в офис обзавеждането и с професионализъм и компетентност ще отговорят на всичките ви въпроси, за да създадем заедно вашия модерен и функционален офис.

Последна актуализация: 14:43 | 11.10.23 г.
Специални проекти виж още
Още от Lifestyle виж още
Финанси виж още